McLaren İkilisi Yanlış Karar Alındığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

İkili iyi bir zaman yapmak için pist şartlarının iyileşmesini beklemiş ancak yağmurun pisti vurmasıyla ilk seansta elenmişlerdi.

Hamilton, McLaren’in yanlış karar verdiğini düşünüyor.

“Biraz geç başladığımızı düşünüyorum ama tepedeki diğer tüm takımlarla aynı zamanda piste çıktık. Sadece şanssızlıktı. Tüm hafta sonu en hızlıydık ama şans bu yönde oldu. Ne yapabilirdim ki? Omzunuzu silkip yarın yarışta kalbinizi ortaya koymak zorundasınız.”

“Böyle bir gündü işte. Şu anda kadar iyi bir hafta sonuydu ama yağmuru beklemiyorduk. Oysa pist gittikçe ıslandı ve iyi bir zaman turu atmadık. Yarın işimiz zor olacak ama ben elimden geleni yapacağım.”

Hamilton yarınki yarışa Button’ın üç sıra gerisinden 20. sırada başlayacak.

Button ise sıralamaların ardından, “Basitçe, durumu yanlış değerlendirdik. Hiçbir şeyin yağmayacağını düşündük ve bu yüzden bekledik ama bunu yapmak tamamıyla yanlıştı. Geçiş lastikleriyle attığım ilk tur iyiydi. Çok ıslaktı ama iyiydi. Sonra kızaklama sorunu yaşadım ve yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Çakıllara saplandım. Umarım otomobilde hasar yoktur çünkü çakıla saplandığımda motor uzun süre çalışmaya devam etti. Devam edebilmeyi umuyordum ama olmadı.”

“Oldukça hayal kırıcı ve ilginç bir seans oldu. Hem McLaren hem de Ferrari dışarıda kaldı.”


Yorumlar

  1. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    ya 2008 de italhaya aynı şeyi yaşadınız geç çıktınız sıralamaya raikonen ve hamilton 15 ve 16 mı ne başlamıştı hala ders alamadınız ya. oh oldu iyi oldu aklınız başınıza gelsin. neyse bol bol geçiş izleriz artık :))) yada kaza 🙂

  2. 2008 monzada da aynı hata yüzünden q1 de elenmişti hamilton. mclaren'in yagmurlu sıralamaları hep sıkıntılı geçiyor.

  3. kendilerine çok güvendiler oysa yağmur olduğu zaman herzaman hemen çıkmak işe yarar Mercedes-Benz GP bu hataya düşmedi. ve tabiki Redbull'da.

  4. Sinir Katsayım Tavan Yapmış Durumda Şuan Böylesine Basit Bir Hatayı Nasıl Yapabiliyosunuz Anlamış Değilim Virgin Kadar Olamadınız Ya Sayenizde q2 Kaldılar Tebrikler.

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Redbull yarın duble yaparsa Ferrari ve Mclarendeki bazı kişilerin şapkalarını önüne koyma zamanı gelmiştir.

  6. kerim sisman avatarı

    haklılar. ferrari ve mclaren hep farklı bişeyle yapma peşinde koşuyolar. mantıklı olanı yapsınlar, zaten performansları şampiyonluk için yetecektir. fazla bişi beklemioruz onlardan

  7. N.Enes Demircioğlu avatarı
    N.Enes Demircioğlu

    sonuna kadar haklılar ne dıyelım..Bazen takımların kendilerini dev aynalarında görmeleri böyle sorunlar çıkartıyor işte..

    Renault'lar sankı zaman bıtmıs gıbı koşa koşa piste ilk çıktıklarında "acaba neden bunu yapıyorla?"diye sormadımı kimse kendine…Sadece Mclaren ıcın değil Ferrari'de öyle..Hatta Ferrari daha beter.Hava tahmınlerınde kac senedır hep çuvallıyolar.Hava tahmını yapan ozel bı sorumlusu falan varsa acilen Hem mcLaren Hem Ferrari'den uzaklaştırılması lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir