Alonso: 2016’da Minimum Hedef Podyum

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2016 yılında Honda ile ikinci dönemlerinde podyumu minimum hedef olarak tutmaları gerketiğini söyledi.

McLaren Honda, galibiyet parolasıyla başladıkları 2015 sezonunda sadece 27 puan alabildi ve şampiyonayı 9. sırada noktaladı.

2015’i podyumsuz kapatan Alonso, 2016’da ilk üçe dönmeyi hedefliyor.

Sky Sports’a konuşan İspanyol şampiyon “Aero konusunda simülatör üzerinde çalışmalar yaptık ve gelecek yıl hakkında çok olumluyum”

“2015 yılında çok zor zamanlar geçirdik ancak sorunlarımızı anladığımızı düşünüyorum. En azından teorik tarafta çözümleri biliyoruz”

“Gelecek yıl kesinlikle çok daha iyi bir yıl olacak ve amacımız şampiyonluk için mücadele ya da en azından podyum için müdadele etmek olacak”

“İhtiyacımız olan şey sahip olduğumuz bu büyük potansiyelini kilidini kırmak”

“Jenson ile beraber büyük bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu yıl elde ettiğimiz deneyimleri ve bilgileri kullanarak takımın gelişmesine yardımcı olmaya çalışacağız. DurumU mümkün olduğunda hızlı değiştirmeliyiz”

“İşler iyi gidiyor. Artık inzivaya çekilmenin hiçbir anlamı yok. Zevkli geçecek yılda önümüzdeki fırsatları değerlendirmeye çalışacağız” dedi.


Yorumlar

“Alonso: 2016’da Minimum Hedef Podyum” için 24 yanıt

  1. Düzenli podyum acı vermez mi?

    Şaside ne kadar iyi olduklarını bir türlü anlayamadık aslında. Diyelim bir mucize oldu da Honda motoru hiç olmazsa bu senenin Ferrari motoru kadar olsun çalıştı, şasi ile ne yapacaklar ben onu merak ediyorum.

    Bir sorun da sıralama performansı. Son dönemlerde polün değeri inanılmaz arttı. Bir de sıralama pilotu bulmaları gerekecek.

  2. Sponsor çalışmaları, çok takılmayın. Ama yemez hiçbir sponsor bunu. Komik olmuş.

  3. GP2 ENGİNE avatarı

    alonso önce buttonu yensin buttondan daha fazla para alıyor yine de yenemiyor.

  4. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    Bu sene 2014 ferrarin düştüğü hataya düştüler. Seneye ferrarinin yaptığı sıçramayı yaparlarsa iyi bir şasi ile neden olmasın

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Alonso haberinin altında neden bu kadar gereksiz fazla yorum oluyor ? Abdullah bir cevap ver bee 😀

    1. Aklıma sinek ile ilgili bir atasözümüz geldi de, anlayan anladı 😀

  6. Seneye mercedes motorlu manoru gec. O yeter sana…

  7. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Eğlencenin tek adresi Ferrariymiş.Bügüne kadar gömdüğümüz takımların haddi hesabı yok.Neyin derdindesiniz? Şurada 6-7 yıllık bir kötü dönemde bile finansal,taraftar,her alanda herkesi yine gömdük.Ferrarinin tek adı geçmeyen haberde yine Ferrariye sallıyorlar.Ferrari o kadar eğlenceli bir takımki her gömdüğümüzde eğleniyoruz.Bir de şu çoğu diazcılar yokmu.Her iki lafından biri Ferrari.Keşke şu Alonso Ferrariye gelmeseydide sizin gibi taraftarlardan uzak olsaydık.Mclarenin bir senedir okuduğu hikayeler diz boyu.Beyni kıt olan insanlar Ferraride durumları anlayamaz.Her seneye kazanmak için girilir.Aşırı laflar söylenebilir.Çünkü inanıyorlardır.Sonunda bir şeyler ters gidebilir başarı olmayabilir.Bunuda ikide bir kakarak sitede yazmaya ne gerek var.Methemoglobin sıkıntısı var sizde yoksa bunları yazmassınız.

  8. sınırsız eğlencenin baş aktörü ferraridir..)

    öyleki her sene bir sonraki seneye odaklanıp ağlanacak hallerine gülüp eğlenceler tertip ederler.

    taraftarlarada takım iyi yolda niyetleri düşer hepsi o

    mc laren bu kulvarda derece yapamaz daha yeniler.

  9. Zaten ikinci olmaktan sıkıldığın için gitmiştin. Şampiyon olamayacaksan bırak şu takımı. Podyum bizi memnun etmez.

    1. Aynisini yazacaktim gercekten haklisin bos konusuyor

    2. 2. Olmaktan sıkıldığı için değil, Ferrari kovduğu için gitmişti

  10. Sponsorlar ve taraftarlar için yapılan açıklamalar bunlar. Ne deselerdi ? Seneye yine 9. olacağız bizi izlemeyin mi deselerdi ? Sponsor kaybetmemek için yapıyorlar.

  11. Maximum olmasın?

  12. önce düzenli puan almayı becerin de sonra hedefi daha yukaruya koyarsınız. Tabi mc honda tarafından gelen balon açıklamalara alışığız. 2015 sezonu başlamadan önce rekabetçi olacaz diyorlardı, sezon başladı pert oldular, sezon sonuna doğru ön grubu yakalayacaz diyorlardı yine pert oldular. Yine balonlar başladı 😀

    Önce bir düzenli puan barajında olun, ilk seansı kolaylıkla geçin sonrasına bakarsınız. Değişen birşey olmayacak. Seneye de 2017 de kurallar değişecek hedef şampiyonluk diyecekler ama yine pert 😀

    önce bi renaulta yaklaşın, onlar bile 3 yıl biçiyor. Balon açıklamalar yapıp rezil olmaya alışkınız diyorlarsa problem yok, bol bol güleriz 😀

    1. Balon açıklamalar genelde Ferrari tarafından yapılır.
      Alonso bir şeyi söylüyorsa arkasında dayanağı vardır.
      Podyuma çıkarız diyorsa yapar. Mümkün olmadığında da söylüyor zaten.
      Ferrari zamanından iyi bilirsin.
      Yarışı alabilirim der ve alır, podyuma çıkabiliriz der ve çıkar.
      Söz konusu yorumları takımdan duyarsan anlamı olmaz ama pilotlar söylüyorsa vardır bir dayanağı.

      1. boş konuşma geçen senede aynı şeyleri söylüyordu, gördük.. at gözlüğünü takmışsın yine içindeki pisliği kusmuşsun.. alonso bir daha hayatı boyunca 1-2 podyum ya görür ya görmez, onun için de mucize lazım.. yağmur yağacak, 10 araç yarış dışı kalacak falan

      2. ahaha ne demezsin alonso gereksiz gaza gelmeyi hiç sevmez 😀

        ne diyelim allah akıl fikir versin, hayal dünyanızda başarılar. F1 aleminde boş yere gaza gelip şişirme açıklamalar yapan başka bir pilot görülmemiştir. Ferrari zamanında da her sene gaza geliyordu, vettel e gönderme yapıyordu ama yine pert 😀

        bu adama boşuna “b” harfii başa koyup b + alonso demiyorlar 😀 dediğim gibi senin fanatizmin zihniyetini köreltmiş, o nedenle sağlıklı düşünemiyorsun. Saçma sapan konuşup eğlenmene bakabilirsin, mazur görürüz, güleriz, eğleniriz.

        mc honda ve türevleri sağolsun , sınırsız eğlence kaynağı:D

      3. Aynen bos konusma kimin ne oldugunu gorduk

      4. Usta anlatmaya calisma anlamazlar sadece şunu diyor ve geciyorum neden hep alonsolu paylasimlarda bu kadar yorum oluyor? Çünkü alonso pistteki en iyi pilot buna hazmedememek ya da sindirememekde denebilir. Altinda iyi bir araç olsa destekledikleri plotlarin hepsinin fos çikacagini bildikleri için hep bunlar.

        1. Aynen öyle. Alonso’nun tekrar onlere dönmesinden o kadar korkuyorlar ki, bunlar yorumlarına yansıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir