Kopan Tekerlek Somunu Schumacher'in Yarışını Bitirdi

yazar:

kategori:

Olaydan sonra BBC’ye konuşan Schumacher “Sorun, tekerlek somunlarından birinin çıkmasıydı. Bunun nedenini tam olarak bilmiyorum. Baktım; geride bir şey kalmamıştı. 3 tekerlekli araç gibiydi. Artık süremiyordum. Bu yüzden garaja kadar dahi dönemedim ve kenara çektim”

“Araç iyiydi; yine de bizim için burada olmak zor. Bunu biliyorduk ve bence iyi ilerleme yapmıştık. 2 aracımızla iyi bir yerde bitirebilirdik, en azından birimizin hala bu şansı var.” dedi.


Yorumlar

  1. mercedes için dönüm noktası ve karar anı.özellikle haug ve mercedes bi karar vermeli.mercedesi güçlendirip şampiyonluk mücadelesine ortakmı olacaz.yoksa renault ile 4.lük mücadelesimi verecez.
    schumi için henüz herşey bitmedi ve herşey için geç değil onunda şansı var.mercedes 1.yolu izlerse

  2. Schumii Kimi avatarı

    2006 daki şanssızlık hala üzerinde o senede ne yazıkki çok şanssız bir sezon geçirmişti. gerçi alonso da şanssızlıklar yaşamıştı o sene, ama schumi daha şanssızdı. olsun biz seni kazanmak için sevmesek de sen yeterince o zevki yaşattın bize daha da yaşattıracaksın eminim DALYA diyecektir.

  3. mercedesin bir an önce bişeyler yapması lazım rosberg liderin sadece 4 puan gerisinde.takımlar şampiyonasında geride kaldık baya ama rosberg pilotlarda bişey yapabilir.duy bizi ross brawn duy bizi haug, artık mercedesin kazanmasını istiyoruz.

  4. Ah Schumi ah,ne zaman yuzumuz gulecek. Odamda bir sampanya almistim ve seni bekliyorum birinci olasin diye.Sampanyay actigin zaman bende odamda sampanyayi patlatacagim.Iy ki zepep arizaydi.Schuminin hatasi olsaydi,dunya basina yikilirdi.

  5. Bir ata sözü vardır :"Aksilikler üst üste gelir." diye.Hakikatten çok doğru bir söz.Geçen yarıştaki kazadan sonra bugün tekrar bir arıza sonucu yarış dışı kalması şansızlıktan başka bir şey değil.İnsan artık korkuyor acaba bir sonraki yarışta da kazalara karışır mı yada bir aksilik yüzünden yarış dışı kalır mı diye.Şu ana kadar her nekadar rosberg 3 yarışta ve sıralamarda da onun önünde olsa bile aralarındaki gerçekçi farkı göremedik.Tahminimce avrupada yarışlarında Schumi aracı hem kendi isteğine göre ayarlayacak hem de yükselişe geçecek;ama bunu Çindeki yarışla da pekiştirirse taraftarları olarak bizi sevindirir.

  6. _bianconera_  avatarı

    Şansızlık yakasını bırakmıyor efsanemizin.Startta yine mükemmel kalktı ama sonra herşey bitti.Mercedes Schumi'nin stiline aracı uydurur en kısa sürede inş.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    startta iyi yükseliyor yer kazanıyor, pist üzerinde geçilmedi sanırım birde şu ana kadar iyi puanlar alacakken yarış dışı 🙁 ama birgün fena dönüş yapacak ben inanıyorum. en azından bu sezon 1 zafer

  8. Her şey çok güzel olacak, yakında…

  9. Rosberg şampiyona liderinden sadece 4 puan gerisinde,schumi nerelerde :(Bir an önce şansızlıkları atlatabilirse geriye dönecektir.

  10. ferraariye ilk geldiğindede aynı durumları yaşamıştın motor patlattığında direksiyonu bile kaldırıp atmıştın daha dün gibi hatırlıyoruz bunlarında üstesinden geleceğinden şüphe duymuyorum çalışıp herşeyi düzelteceksiniz ross babayla beraber schumi forever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir