Kubica, Renault'un Temposunu Tekrar Gösterdi

yazar:

kategori:

Puanlar toplamaya devam eden Polonyalı pilot, pilotlar klasmanında da üst sıralarda yer alıyor.

Robert Kubica: “Bir başka keyif veren yarıştı ve araç bütün öğleden sonra iyi bir tempo ile istikrarlıydı. Yarışın başlangıcı gerçekten önemliydi. Çünkü ilk virajda Hulkenberg’in önüne geçmeyi başardım ve ardından ikinci virajda iyi bir çıkış yaptım; bu da Sutil’i geçmemde yardım etti. O noktadan sonra arkamdaki araçlarla arama iyi bir fark koydum ama Rosberg’i yakalayacak tempomuz yoktu. 4.lük iyi ve bize önemli puanlar kazandırdı.”

Takım arkadşaı Petrov ise yarışta Hamilton ile girdiği mücadele ile izleyenlere keyif verdi.

Vitaly Petrov: “Yarışın ilk yarısı çok eğlenceliydi. Etrafımdaki araçlar mücadele etmekten keyif aldım, özellikle de Hamilton ile. Ardından tarışın ortasında araç birden durdu ve sorunun vites kutusunda olduğunu düşünüyorum. Yarış dışı kaldığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Ama şimdi daha çok tecrübem var ve lastiklerin idaresinde daha çok şey öğrendim; bu da gelecek yarışta gelişmem için bana yardım edecek.”

 


Yorumlar

  1. ben Renault'tan podyum bekliyordum açıkçası ama olmadı, yinede iyi bir yerdeyiz. Petrov'da puan alabilse idi iyi bir sonuç olacaktı Renault için… hızla gelişmeye devam Renault.

  2. sıra Petrov'da. iyi şeyler bekliyorum bu sezon Renault'dan.

  3. Kubica gerçekten harika işler yapıyor. BMW'de de iyiydi zaten. Umarım daha da iyi olabilir.

  4. Tebrikler Kubica Tebrikler Renault inş dahada iyi olacağız Petrovda çok iyi gidiyordu yarışın ilk bölümünde ama sonradan yavaşladı sağlık olsun oda kendini gösterdi önemli puanlar kazandığımız için mutluyum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir