Wolff, Hamilton ve Rosberg’i Bir Kez Daha Uyardı

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, gelecek sene Nico Rosberg ve Lewis Hamilton’un arasında gerilim olması halinde bunun bir sonucunun olacağı konusunda uyardı.

Wolff, geçtiğimiz haftaki söyleşide Hamilton ve Rosberg arasındaki gerilimin takımın diğer çalışanlarına zarar vermesi halinde kadroda değişiklik yapabileceklerini söylemişti. Wolff o açıklamalarını yineledi.

Takım içerisindeki ruhu sürdürmek önemli. Çok rekabetçi insanlara sahibiz.”

“Nico ve Lewis arasındaki rekabet çok sertleşti ve bu anlaşılabilir bir durum çünkü birbirlerine karşı şampiyonluk kazanabilecekleri bir araca sahipler. Diğer araçtaki kişi sizin arkadaşınız olamaz.”

“Ancak bunun garajın her iki tarafını ayırmaması konusunda dikkatli olmalıyız. Geçmişte takım içi rekabetle  takım içerisindeki dinamikler açısından iyi olmayan şeyler olduğunu gördük. Bunu tekrar vurgulamak istiyorum. Buna yakından bakmam lazım.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Wolff, Hamilton ve Rosberg’i Bir Kez Daha Uyardı” için 7 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Arkadaşlar hala anlayamadi.Hamiltom her demecinde araçtaki bir parça yüzünden zaman kaybettiğini aslinda kapali bir şekilde yavaşlatildiğini ima ediyor.Sürekli açiklalamalariyla.Wolfunda kapali bir şekilde çikiş yapiyor.Kisaca Hamiltonu tehtid ediyor.İşin arka plani daha kabarik ve hararetli.Aksi kimse kimseyi inandiramaz.Sezon bitmiş takim patronu tehtid ediyor adami.Bundan saçma şey olamaz.Tamamen dediğim gibi bnce

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Eğer Hamilton yavaşlatildiğina inaniyorsa bnce hiç susmasin.Kisasa kisas.Ey Merco sen kimsin.Ama Ham herşeyi hakediyor.O takima giderek kariyerinde FIAnin hediye ettiği iki şampiyonluk alan bir pilot olarak anilcak.

  2. Biz ne ne takım içi kavgalar gördük ne birbirlerine dalan pilotlar gördük bunları geçin arkadaş bu da kavgamı be !!!

    Mercedes net bir şekilde 2 pilottan birinden kurtulma niyetinde… Büyük ihtimalle rosberg’den kurtulacaklar çünkü gelecek sene en kötü ondan sonra ki sene ferrariyle kanlı bir şampiyonluk savaşı olucak o yüzden de hamilton kadar iyi (belki daha iyi) bir pilot daha lazım.. Bu ricciardo olur, perez olur , bottas olur , kvyat olur !!!

    1. Verstappen olamaz

    2. Hiç belli olmaz Raikkonene teklifte bile bulunabilirler zaten 2016 sonu sözleşmesi bitiyo

  3. Bu sene seninki (Nico) sönük bir sezon geçirince malum gerilim yaratacak ortamda olmadı. Gerilimin oldugu sezon 2014’dü.Nedense o dönem böyle çıkışların yoktu. Belliki seneye gerilimin artmasını çok istiyorsun.

  4. Geçen seneden beridir gıcığım bu takıma bakalım rekabetçi olmadığınız zaman da böyle posta koyabilecek misiniz şampiyon bir pilota? Yıllar gösterecek gerçek yüzünüzü son yarışlarda peşkeş çektiğiniz yarışları mumla arayacaksınız!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir