McLaren Yeni Personel Alıyor

yazar:

kategori:

McLaren Başkanı Ron Dennis, takımı gelecek yıllarda daha da güçlendireceğine inandıkları bir hamleyle yakın zamanda personel alımı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Takım deneyimli mühendisleri Phil Prew’i rakibi Mercedes’e kaptırmış olsa da, Dennis ekibe önemli isimlerin katılacağını sinyalini verdi.

“Eğer deneyimli birinden bahsediyorsak, onun için bir sene bekleyebilirsiniz. Takımlar bir yıl boyunca kendilerini nadasa bırakıp o kişileri beklemek için yeterince varlıklı. Teknik ekibimizi güçlendirmek için oldukça fazla çalışma yürüttük. Zamanla teknik ekibin kalitesini arttırmak için sarf ettiğimiz çabalara tanık olacaksınız.”

“Gerçekten üst düzey birini kaybetmedik. Ayrılmayı seçen son kişinin bunun için birçok nedeni vardı, yani Phil Prew’in. Aracı ve motoru yapan takımlar arasında idari bir görev alacak. Mercedes’te önemli bir pozisyon ama üst düzey bir pozisyon değil. Göründüğünden daha fazlası var.”

“İyi insanları kaybetmekten memnun muyuz? Hayır. Ama son iki yılda kaybettiklerimizle gelecek dönemde ekibimize kimin katılacağıyla ilgili bir karşılaştırma yaparsak ileride denge kesinlikle bizim lehimize olacaktır” diyor.

Ayrıca Dennis son dönemde yaşanan zorluklara rağmen kendisinin hala McLaren’i zirveye taşıyabilecek bir isim olduğuna inanıyor.

“Bu iş için uygun olduğumu düşünüyor muyum? Gördüğüm kadarıyla kendimi fazlasıyla sağlıklı hissediyorum. Kendime iyi bakıyorum, fazla yormuyorum kendimi. Fazlasıyla motive durumdayım. Hırstan öleceğim. Daima hırslı olacağım. F1 zorlu bir mücadele fakat dediğim gibi benim mücadelem değil. Doğru insanları seçerek katıldığım bir mücadele.”

“Her türlü işin mücadelesi budur: iyi bir lider seçmek. Her zaman doğruyu bulamazsınız fakat asıl mesele de budur.”

“Ben hala uzun zamandır sahip olduğumuz en iyi ekiplerden birine sahip olduğumuza inanıyorum. Mühendislik ekibimiz oldukça odaklanmış ve motive durumda.”

“İleri çabucak değiştiremezsiniz ve kolayca toparlanamazsınız. Bu işi yapabilmek için doğru insanlara ve yeteneğe sahip olduğumuza inanıyor muyum? Evet, inanıyorum. Bir yıl önce ya da daha önceki yıl böyle hissetmiyordum.”


Yorumlar

“McLaren Yeni Personel Alıyor” için 4 yanıt

  1. CV göndereyim bari. Diş hekimi alıyorlarmıdır acaba 🙂

  2. mareşalsaidertuğrul avatarı
    mareşalsaidertuğrul

    Ferrari’nin yaptığı gibi Mclaren’de yeni bir takım patronuna ihtiyacı var ve Ron Dennis Efsane birisi ama değişim şart…

  3. McLaren’in şuan en ihtiyaç duydugu isim Ross Brawn.

    1. Ross Brawn şu ara başını ağrıtmak istemiyor ise Mclaren’e bulaşmaz.. Ron Dennis batırdığı işi bakalım nasıl düzeltecek…Yazık oluyor koskoca Mclaren’e..Ayrıca en güzel görünümlü F1 araçlarının başında gelirdi eskiden Mclaren…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir