Hamilton “Rosberg’le Olan Rekabet F1 İçin İyi”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, takım arkadaşı Nico Rosberg ile arasında olan rekabetin Formula 1 için iyi bir şey olduğunu ve takım arkadaşı olmalarının sorun olmadığını söyledi.

Mercedes’in takım patronu Toto Wolff, pilotları arasındaki gerilimin takıma zarar vermesi halinde 2017’de kadroda değişiklik yapabileceklerini söylemişti.

Bu hafta sonu Almanya’da Mercedes’in düzenlediği organizasyonda pilotlara bu konu soruldu. Nico Rosberg “Toto’nun her zaman iyi olan sonuç çıkarmasını umuyorum. Diyebileceğim tek şey bu.”

“Durumu bu kadar iyi idare etmesinden dolayı onu kutluyorum. Kafalarında beyaz saçlar görmeye başladım. Bunun sebebi biz olabiliriz.” dedi.

Lewis Hamilton “Nico’ya katılıyorum. Bu sene ilk defa bu oldu.”

“Rosberg ile olan rekabet sporun sağlığı için iyi.  Takım içerisinde harika bir enerji var. Olumsuz bir şey olduğuna inanmıyorum.”

“Her ortamda atmosferin güçlü kalması için çalışırsınız. Biz kazanan bir takımız ve Mercedes’in sürekli önde kalmasını istiyoruz.”

“Birlikte yapamayacağımız bir şey yok, bu yüzden her zamanki gibi iletişim kuracağız ve sorun olduğu zaman çözeceğiz.”

“Şu anda herhangi bir sorun yok.” dedi.

Wolff ise önceki düşüncelerini yineledi. Wolff “Pist üstünde rekabeti seviyoruz ve pist üstündeki yarış sert ve harika olmalı.”

“Bu takım için iyi bir şey çünkü ilerlememizi sağlıyor. Rahatlıktan çıkıyoruz. Nico ve Lewis’ten beklediğimiz bu. Bu mücadele spor için de iyi.”

“Yarışı sınırlandırma gibi bir isteğimiz yok. Bizim felsefemiz böyle olduğu için en başından dünya şampiyonu olabilecek iki pilot seçtik.”

“Çok rekabetçi ve sert bir ortam var. Bu yüzden onların takımı ikiye bölmemesi önemli. Garaj içerisinde tartışma olmamalı.”

“Tek bir takımız ve birlikte ilerliyoruz. Lewis ve Nico bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyor.”

“Takım içerisindeki ruh gerekli bir şey. Bizi biz yapan şeylerden birisi bu. Takım içerisinde ortak karar olmazsa bu zarar verici olur.”

“Bu mücadele böyle devam etmez ve takımı ikiye ayırırsa o zaman gelecek için pilot kadromuzu değiştirebileceğimizi söyledim.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton “Rosberg’le Olan Rekabet F1 İçin İyi”” için bir yanıt

  1. Yeter be kardeşim siz çocuk mu kandırıyosunuz !!!!!!!! Bunlar konuştukça duyanda senna-prost yada hakkinen-schumacher gibi üstün ve denk yeteneklerin rekabeti filan sanıyo.

    Rosberg dünyanın en beceriksiz pilotu, hamilton iyi bir pilot haliyle hamilton elini kolunu sallaya sallaya alıyo yarışları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir