Ferrari: Gerçek Savaş 2016’da Başlıyor

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Sergio Marchionne, 2016 yılına galibiyet ile başlamaları gerektiğini söyledi.

Ferrari’nin Başkanı “Ferrari’nin durumu artık çok iyi. Şimdi ihtiyacımız olan şey pist üstünde alacağımız sonuçlar. Avustralya’da sezonun ilk yarışını kazanmak çok önemli”

“Yaygara çıkarmaya gerek yok. Takım içerisinde yapılan işi biliyorum. Kazanmaya başlayacağız. Gerçek savaş 2016 yılında başlayacak. Bizi yeniden dünya şampiyonluğunu kazanabilecek mühendislere ve iki güçlü sürücüye sahibiz. Onlara güvenebiliriz”

“Bu yıl iki galibiyet ile mutlu olabilirdik, ama üç galibiyetin yanı sıra gelen pek çok podyum takım için büyük bir başarı oldu” dedi. Arrivabene de benzer açıklamalar yaptı.

Arrivabene “Tamamen dürüst olacağım. Mercedes’e yakın olmak istemiyoruz, onların önünde olmak istiyoruz. Mercedes’e yakın gitmek gibi bir amacımız olamaz”

“Önümüzdeki yıl için hedefimiz şampiyonluk rozetini alabilmek için daha kararlı ve onurlu şekilde çalışmak.”

“Başkanımıza özel bir teşekkür etmek istiyorum. O her zaman kendisini ön saflara koyarak bizi destekledi.” dedi.

150191_news

Sebastian Vettel “Ferrari ile ilk yılım başarılarla dolu harika bir yıldı. Podyumda Alman ve İtalyan marşlarının aynanda çalmayı tarif edilemez bir duygu”

“Her yıl Ferrari’nin daha yukarıya çıkması için çalışan tüm bay ve bayanlara teşekkürler. Bana gösterdiğiniz sevgiden dolayı teşekkürler” dedi.

Raikkonen ise “Bu yıl benim için çok iyi başlamadı. Ama her şey iyimser sona erdi. Birlikte çalışmaya devam etmeliyiz ve sonra sonuçlar gelmeye başlayacaktır. Artık gerçek bir takım olduk ve yakında çok büyük bir takım olacağız” dedi.


Yorumlar

“Ferrari: Gerçek Savaş 2016’da Başlıyor” için 7 yanıt

  1. Mercedes bunları yine paket yapıp gönderir Turbo sezonunda Mercedesleri yenerlerse harbi şapka çıkartırım hiç olmazsa yarışlara zevk gelsin en hızlı 2 araç olsun Alonso olmasa bile spora olan sevdamız devam etsin arkadaşım böyle olmuyor ama hep mercedes hep mercedes en hızlı 2 araç olsun yada 3 F1 böyledir biz böyle gördük böyle biliriz,Rekabet,Heyecan,Tutku,Hız bunlar F1 de olmazsa izlemeye gerek yok damalı bayrağın sahibi biliyoruz çünkü.. O yüzde Kurallar aynı kalıyorsa Mercedes Hala en hızlısı olacak bana göre ama Ferrari nin kulağına bir kaç bilgi giderse mercedesi yenebilirler..

  2. kimi yine farklı bir boyutta 🙂
    fotoğrafa bakarak sanki dışlanmış gibi

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    2012 gibi olmasında 2012’de de öndelerdi sonra düşüş oldu.Şimdi James Allison var..Korkacaksanız bu adamdan korkun 😀 2013 avustralya tekrarını izletebilir bize..Vettel o zaman raikkonen’i pistte görmedim ama yarışı kazandı dedi lastik kullanımının avantajları..Bu adamın yaptığı araçlar hep lastik dostu Ben hatırlamıyorum bu sene Ferrari lastiklerde problem yaşayıp normalden önce pite girdiğini..O yüzden James Allison sınırsıza yakın kaynakla bu sene dahada etkili olacağı araçta harikalar yaratabilir.

  4. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ
  5. One gecemezseniz bile, yilda birincilik alamazsaniz bile, Manor’un pit komsusu olsaniz bile sevecegiz sizi. #ForzaFerrari

  6. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Sen bu demeçleri duyda umutlanma ☺. Arrivabene şimdiye kadar hiç sallamadı, dediği şeyler gerçekçi geçen seneden dolayı da somut. @M1CHAEL hocam çok umutlu değildi ama bu açıklamalarda heyecanlandırıyor insanı işte?.

  7. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    #ForzaFerrari 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir