Yeni Zelanda 2011 İçin F1 ' e Aday

yazar:

kategori:

Jet bot’un finansal lideri Shotover Jet 40 yıllık deneyime sahip ve bilgisini F1’e aktarmasının doğal bir süreç olacağına inanıyor. 2yıllık bir plan ve şimdiden güçlü sonuçlar veren dizaynlarını bir kaç aydır test ediyorlar.

Shotover Jet genel müdürü Clark Scott: ” Jet bot ve F1’in çok farklı olduğunu düşünebilirsiniz;fakat çok fazla sinerji var.”

“Başlangıç için akışkan dinamikler aerodinamiklere yakın; bu yüzden akışkan bazlı çalışmamız doğal olacak.”dedi.

Motor konularında, her zaman mühendislerle ilişkide olacaklar; anlaşmalar halen devam etmekte, sadece sponsorlar fakat bu kesinlikle hazır oldukları bir değişim.”

“Dünyanın en iyi dizaynlarından bazılarına sahibiz, mekanik ve teknik kadromuz son derece eğitimli ve jet botlarda,motor ayarlarında, mekanik teknoloji de deneyimliler. Bunları aktarabilecek yeteneklere sahipler. Uzun zamandır gövde dizaynına çalışıyorlar ve rüzgar tüneli denemelerinde teşvik edici sonuçlar elde ediyorlar. Ayrıca bir motor tasarladılar ve önemli Avrupa motor üreticileriyle onun üzerinde çalışıyoruz.”

“Bizim için çok faydalı bir anlaşma.F1 sezonu  Yeni Zelanda’nın turizm sezonuna denk geliyor, önemli dünya markaları Shotover Jet için geliyor. “

“Bizim için heyecanlı bir süreç olduğu açık. F1, motor sporlarının zirvesi, bundan daha iyisi olamaz. Ciddi bir rekabetin içindeyiz,onun için çalışacağız.”

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir