Ferrari: Formula 1 MotoGP Kurallarından Esinlenmeli

yazar:

kategori:

Sergio Marchionne’ye göre Formula 1 kuralları MotoGP’ye oranla çok daha karmaşık.

Daha önce Formula 1’in NASCAR’a dönmesi halinde F1’den ayrılabileceklerini söyleyen Ferrari, şimdi MotoGP’nin örnek alınması gerektiğini söylüyor.

Marchionne “Formula 1’in mevcut kurallarının MotoGP kuralları ile hiçbir alakası yok. Motor üreticileri büyük bir saygı ile işini yapıyor. Her şey büyük bir kararlılık, tutarlılık ve hızla çözülüyor”

“Farklı bir yaklaşım sergiliyorlar. Ortak zevkleri değiştirmeye çalışan farklı bir üslupları var. Bizde iste mevcut kuralları mühendisler değil avukatlar açıklıyor. Bu böyle devam edemez”

“Formula 1’in daha iyi bir noktaya gelebilmesi için bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari: Formula 1 MotoGP Kurallarından Esinlenmeli” için 6 yanıt

  1. Moto Gp’den esinlensinler ama bu kadar çok İspanyol dahil etmesinler F1’e..Malum son sene Moto Gp’de yaşananlar ve İspanyoların çok olduğu organizasyonlarda ki bazı olaylar..

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Ferrarinin hala avantaj kazanmak için tehtid ettiklerini saniyorlar.Ferrari,F1’in düzelmesi için uğraşiyorr.Mercedes ortami boş sandi hukuki yollara basvurmak tehtidleriyle içeride Fomu herkesi tehtid ediyor.Zamaninda kurallari yazdirdilar degistirtmiyorlar.Bunlari konusan yok.Varsa yoksa neymis efendim Ferrari yenemiyor siyasi gucunu kullanarak zorunlu bir seyler yaptirmak istoyormus..Lan zaten Ferrarinin sesi çikmasa bu olaylara hangi takim baş kaldirabilir FOM’a.Saçma sapan motor anlasmalari yapacaklarina v6 da kisiltlamalari kaldirsalar belki 1 2 uretici daha cekicek.Olmadi 2019 da degistir motur arkafsdm bole salak sacma seylere niyeyonelion ey F1 yonetimi.Herkes sunu bilsinki bu motorlar ve kisiltlamalari oldugu surece ne Honda nr Reno bizle ve Mercedesle bas edemezler.Insanlari biraz mantikli dusunmeye davrt ediyorum.Ferrari buyuk takim die her istedigini yaptiriyor algisindan vazgecelim artik.

    1. Herkes kendi açısıdan bakıyor işlere..Bir organizasyonda bu kadar sık ve çok kural değişmez..Ve kurallar bu kadar karışık olmaz…

    2. Gecen sene tur yiyordunuz.Dort yilda gelistiremediginiz motor.Mercedesten muhendisler transfer edilince ucmaya basladi.

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        kaç yıldır tokatlanıyordunuz ayrıca evet doğru söylüyorsun Mercedeste yazdığı kurallarla uçmaya başladı

        1. Kurallarda Mercedes motoru iki litre mi yazıyor?O şekilde tur yiyordunuz da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir