Hamilton, Formula 1’e ‘Sıkıcı’ Diyen Ecclestone’u Eleştirdi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Formula 1’in sıkıcı bir hal aldığını söyleyen Bernie Ecclestone’u eleştirdi.

Ecclestone özellikle Mercedes’in üst üste kazandığı iki şampiyonluğun ardından Formula 1’in gittiği yönden memnun olmadığını ve sporun artık sıkıcı bir hal aldığını dile getirdi.

Ancak Çin haber ajansı Xinhua’ya konuşan Hamilton “Neden sıkılıyor? Ben kesinlikle hiç sıkılmıyor. Sonuçta Ecclestone birşeyler söylemek zorunda. Ama şuan sıkılıyorsa, geçmişte pek çok kez sıkıldığını söyleyebilirim”

“Ferrari üst üste şampiyon olduğunda, McLaren üst üste şapiyon olduğunda, Renault’nun lider gittiği zamanlarda da sıkılmış olmalı. Mercedes dört veya beş kez şampiyon olmadı. Sadece iki kez oldu”

“Sıkıcı olmadığını düşünüyorum. Ve bunun gibi şeyler söylemek Formula 1 içi en olumlu şey değil” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Formula 1’e ‘Sıkıcı’ Diyen Ecclestone’u Eleştirdi” için 8 yanıt

  1. İyi bir hafta sonu geçiren bir takım zorlanarak da olsa red bull ve renault’u yakalamayı başarıyodu !!! Hatırlayın 2011 kanada , 2012 brezilya , 2010 abu dhabi , 2011 monako , 2012 italya ……. Bir dolu çok heycanlı geçen ayakta takip edilen yarışlar oldu şimdi 2015 amerika gp’yi yılın en iyi yarışı ilan eder duruma geldik ben iddia ediyorum f1 tarihine bakıldığında 2015 abd gp veya 2015 macaristan gp rezil yarışlar !!! Hee tabi halinden memnun olan düzen devam etsin der. Hamilton’a sorsak f1 tarihinin en heycanlı sezonu geçiyodur ama sadece onun için.

    Üstelik vettel 4 şampiyonluğunun 2 tanesini son yarışlarda zorlanarak aldı.
    2012 brezilyada fernando yarışı 1. Bitirse ya da ferrari pit duvarı azıcık cesur kararlar alsaydı macaristan,hindistan,silverstone yada abd yarışlarını fernandoya kazandırır 2012 yılını fernando şampiyon bitirirdi veya 2010 abu dhabi yarışında fernando petrovu 50 turda geçebilseydi yine 2010 şampiyonu olucaktı yani formula 1 o zamanlar da güzeldi. Sırf vetteli durdurcam diye salak salak kurallar çıktı halbuki red bull’u yenmek için tek gereken şey ferrarinin şu an sergiledi eforu sergileyip iyi bir araç üretmesi ve mclaren’in 2012 aracını geliştirmesiydi ama herkez tembelliye kaçtı.

    He hamilton’a gelince, lewis hamilton popüler kültürün bir ürünüdür, şaklabandır. İşler kendi için iyi gidiyosa f1 için nasıl gittiğini umursamaz. Senna ile en ufak benzerlikleri olmasada senna üzerinden prim yapar.

  2. Ferrari, Renault ya da Red Bull bu kadar baskın değildi. Arada farklı kazananları görüyorduk. Ha ben gezine gezine şampiyon olsam bende sıkıcı değil derim. Adamın dördüncü şampiyonluğu garanti şimdiden beşi düşünecek tabi. 🙂

  3. Cezalandırılmayan dominasyon yoktur.

  4. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Bazen suphe ediyorum su cogu Mclarencilerin gercekten Mclarene sadik olduguna.Suanki F1in durumu ve Merco dominasyonundan zevk aliyorlar gibi.Illa Hamilton sampiyon oluyor die Merconun egemenligini destekler sekilde hareketler yapmalari suan Mclarenin tarihe gomulduklerinin kaniti.

    1. Mercedes dominasyonunu kim bitirebilir peki? Az çok biliyordur herkes. Özellikle McLaren fanları.

  5. bernie yi bilmem ama ben 2009 dan beri sıkılıyorum

  6. Mercedes dominasyonu işine gelmedigi için sıkılıyor.

  7. Ecclestone redbull ve ferrari dönemlerinde ki üst üste şampiyonluklarda sıkılmamıştı onu hatırlıyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir