Verstappen, Ferrari İddiaları Karşısında Sakin

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu Max Verstappen, Formula 1’deki daha ilk sezonunda adının Ferrari ile anılmasının ardından sakin olduğunu söyledi.

17 yaşında F1’e giren ve eleştirilerin merkezinde yer alan Verstappen, sene içerisinde gösterdiği performansla, hızıyla, yaptığı geçişlerle ve lastik yönetimi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Verstappen’in Red Bull ile uzun vadeli anlaşmasının olduğu düşünülse de Ferrari ve Mercedes’in kendisini istediği düşünülüyor.

Verstappen “Bu konu hakkında rahatım. İnsanların bu şekilde sizin hakkınızda konuşmaya başlaması çok pozitif bir şey.”

“Bunu duymak çok hoş ancak şu anda olduğum yerde mutluyum.”

“Daha öğrenmem gereken çok fazla şey var ve onları burada yapmak harika.”

“Kullandığımız paket Red Bull’unkine göre fena sayılmaz. Henüz dünya şampiyonluğu mücadelesi vermiyoruz.”

“Ancak kim bilir? Bir kaç sene sonra üst düzey bir takımda olabiliriz ancak şu anda buradaki zamanımdan ve ilk 10 içerisinde yer almaktan keyif alıyorum.”

“Sürekli olarak sıralamalarda son seansa kalma mücadelesi iyi ve gerçekten keyif alıyorum. Bu yüzden bir sene daha böyle olursa sorun değil.”

“Tabi ki Lewis’inki gibi farklı kariyerler de var. O üst düzey takıma başladı ve her zaman öyle takımda kaldı.”

“Özellikle benim yaşımdaysanız ve alt kategorilerde, tek koltuklu serilerde çok fazla deneyiminiz yoksa bunu yapmak iyi bir şey.” dedi.

Verstappen’in 17 yaşında spora girmesi eleştirileri beraberinde getirmişti. Kendisini eleştirenleri hatalı olduklarını kanıtlayıp kanıtlamadığının sorulması üzerine Verstappen “Umarım kanıtlamışımdır.”

“Basında onların hatalı olduğunu kanıtladığım tarzında konuşmayı sevmiyorum. Ben pistte göstermek istiyorum ve bu sene bunu başardım.” dedi.


Yorumlar

“Verstappen, Ferrari İddiaları Karşısında Sakin” için 2 yanıt

  1. sakin ol şampiyon..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir