Ron Dennis Emekliliğini Açıklamaya Hazır

yazar:

kategori:

Ron Dennis sezon başlamadan önce emekli olmaya karar verdi ancak tam olarak ne zaman olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Son günlerde sürekli Dennis’in emekli olacağı hakkında spekülasyonlar çıkıyordu ve son olarak autosport.com da bu spekülasyonu doğruladı ve Dennis’in ailesine yoğunlaşmak istediğini söyledi.

Dennis ayrıca emeklilik ile takımın casusluk skandalındaki konumunun daha sakin bir yere geleceğine inanıyor.

Autosport’a konuşan kaynaklar Dennis’in tam olarak ne zaman emekli olduğunu açıklayacağı hakkında kesin tarih vermediğini söyledi.

Bu açıklama önümüzdeki günlerde de olabilir ya da sezon başlangıcında da ancak bu ay sonuna kadar görev değişiminin yapılması bekleniyor.

Dennis’in yerine ise takımın CEO’su Martin Whitmarsh geçecek. Whitmarsh geçtiğimiz günlerde tüm takımın ve partnerlerin Dennis’in arkasında olduğunu ve ne karar verirse ona destek olacaklarını söylemişti.

1981 yılında Mclaren’e katılan Dennis takımı en başarılı takımlar arasına sokmayı başarmış ve Senna, Prost ve Hakkinen gibi isimlerle şampiyonluğa ulaşmıştı.


Yorumlar

  1. ya bu alonso resmen takımın içine etti…ve gitti…

  2. Bir Raikkonen taraftari olarak Ron Dennis`in emekliligine kesinlikle karsiyim, Ron gercek bir yariscidir, Hic kimseye bir takim patronlugu bu kadar yakismadi, Formula 1 e tum kalbiyle bagli olan ve bu bagliligindan dolayi 25 yillik karisindan bile bosanmayi goze almis bu adama tum Mclaren-Mercedes ailesi sahip cikmalidir, sadece takimi degil diger takimlarin liderleri bile onun uzaklastirilmasina engel olmalidir, Ron olmasaydi Formula 1 bu kadar heyecanli zevkli olurmuydu sanmiyorum. Ha yonetim anlaminda bazi yanlislar yapti, Alonso olayi olsun casusluk olayi olsun yanlis seyler yapmaya zorlanmis olabilir ama dedigim gibi o bir yonetici degil yuregini gridin en onune koymus bir yarisci..

  3. begüm kültür avatarı
    begüm kültür

    kimse başkası için o kadar büyük bir şey yapmaz (hele ron hiç yapmaz) bu işin altında bi şey wardır yine

  4. lewis için kendini yaktı diyebilir miyiz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir