Alonso’nun Menajeri Marchionne’nin Sözlerine Cevap Verdi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun menajeri Luis Garcia Abad, Sergio Marchionne’nin sözlerine cevap verdi.

Marchionne geçtiğimiz hafta sonu “Vettel muhteşem. O geçen cumartesi burada, Maranello’da, 1200 kişinin önünde tamamen İtalyanca bir konuşma yaptı. Bu gerçekten inanılmazdı. Sadece bir yıl içinde Alonso’nun beş yılda olduğundan daha Ferrarici olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Montezemolo ise Marchionne’nin sözlerine karşı Alonso’yu savundu.

Bu sözlerin hatırlatılması üzerine konuşan Alonso’nun menajeri Luis Garcia Abad “Marchionne için mutluyum. Ferrari’nin yeniden rekabetçi olmasından dolayı hepimiz mutluyuz. Ancak önümüzdeki 20 yıl boyunca Alonso’nun Ferrari günleri hatırlanmaya devam edecek”

“Onun Maranello’da pek çok arkadaşı var ve bunu herkes biliyor. Takım içerisindeki arkadaşlıkları devam ediyor ve başarıları hala akıllarda”

“Noel’e kısa bir süre kala Ferrari için en iyisini diliyorum” dedi.


Yorumlar

“Alonso’nun Menajeri Marchionne’nin Sözlerine Cevap Verdi” için 11 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Hatırlanacak tek bir şey var.Takımda siyasi güç yaratması,düzeni içeriden bozması vb.Yönetimin dangalaklıkları,başarasızlıkları hep bunlar hatırlanacak.Kimse kimseyi kandırmasın burası Ferrari,siyası işlerin,entrikaların olduğu yer olmamalı.

    1. Alonso’nun 5 yilda yaptiklari basarisizlik, Vettel’in bu yilki sonuclari (sampiyonayi 2.bile bitiremedi) mucize oyle mi?
      Komik ki ne komik.

    2. Bunu bir Ferrari taraftarı söylüyor ilginç.İster kabul edin ister etmeyin ama Ferrari varsa bu sporda siyaset hep olur tıpku şuan Redbull ve Mercedes’in yaptığı gibi.

  2. vettel çok iyi başlangıç yaptı büyük ihtimalle çok başarılı olucak ama alonso olmasaydı 2010-2013 arası 4 yıllık periyot ferrari tarihinin en skandal dönemlerinden biri olurdu. ferrari, kendi tarihine yakışmayacak bütün rezalet araçları alonsoya verdi ve alonso o araçlarla 2 kere şampiyonluğu son yarışa bıraktı 3 kere 2. oldu ki eğer fernando 2010-2011-2012 yıllarında mclaren’i kullansaydı en az 2 şampiyonluğu garantiydi.

    1. Ferrari kötü araçların sebebi olarak Alonso’yu gösteriyor. Pull-rod süspansiyonu en son 2001 yılında kendi kullandığı Minardi’de görmüştük. Takım hala Alonso’nun etkilerini aracın üzerinden atamadı. Kötü araçların suçlusu Ferrari’den çok Alonso gibi. 2010 yılında devraldığı araçla 2013 yılının sonunda devrettiği araca bakarsak (2014’ü saymadım, turbo çağı filan diye) zaten gerileme açık.

      1. 2005-2006 da da ayni Alonso, bir efsaneyi dize getirerek sampiyon oldu. Kotu araclarin sebebi Alonso’dur diye zirvaliklar cikarmayin ortaya.

        1. 2005’te efsaneyi dize getiren alonso değil, efsaneyi durdurmak üzere kuralları değiştiren FIA’dır, 2006’da ise efsaneyi durduran Bridgestone’un Michelin’e göre zayıf lastikleri ile Japonya’da meşhur “S” lerden sağ çıkamayan Ferrari motoru ve Brezilya sıralamalarındaki benzin pompasıdır.

          Aynı alonso 2008’de o güne kadar kimsenin tahmin edemeyeceği bir üçkağıtla galibiyet almıştır, bu övünülecek birşey değildir dostum, sakin olabilirsin..ayrıca R28 öyle rezil bir araç değildi…

          2009’da galibiyet almamıştır, ha podyum diyorsan Singapur’daki müthiş yeteneğini kullanarak aldığı ve Briatore’ye adadığı tek podyumda bahsediyorsan bunda da övünülecek birşey yok, Kimi ve Hamilton 2009’un berbat araçlarıyla galibiyet almıştır..büyük pilot alonsodan da beklerdik galibiyet…

          1. Sen McLaren ve Ferrari’nin 2009 araclarini Renault ile kiyaslayabiliyorsan ben sana daha ne diyeyim bilmiyorum ki…

      2. Ve ayni Alonso, 2008-2009 yilindaki rezil Renault araclariyla galibiyetler podyumlar elde etti.

      3. Podyuma cikamadiginda da 4 ya da 5.oldu.
        Renault 2008 araciyla sezonun en cok 4.olan pilotu oldugunu da hatirlatalim.
        Yani demem o ki Alonso’yu karalamaya kalkmayin. İçinde bogulursunuz.

        1. Kardeş sen kendi içinde boğulmuşsun yukarıda zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir