Mercedes, Verstappen’e Olan İlgisini Kabul Etti

yazar:

kategori:

Mercedes, Toro Rosso’dan Max Verstappen’le ilgilendiğini kabul etti ancak genç pilotun Red Bull’la olan anlaşmasına herhangi bir müdahelede bulunmayacaklarını söyledi.

Bu sene spora 17 yaşında giriş yaptıktan sonra performansıyla etkilemeyi başaran Verstappen’in adı Ferrari ve Mercedes’le anılıyor. Ancak Red Bull, Verstappen ile uzun vadeli anlaşması olduğunu söylüyor. Verstappen’in ancal 2018’de boşa çıkması bekleniyor.

Toto Wolff “O bakılması gereken çocuklardan birisi. Kişisel olarak ona değer veriyorum. Baba ve oğlunun olaylara yaklaşımını beğeniyorum. Onun kesinlikle F1’de yeri var.”

“Ancak şu an için bizi ilgilendiren bir konu yok çünkü Red Bull ile uzun vadeli anlaşması var.”

“F1’deki tüm karışıklıkların yanında önemli bir şey varsa o da Red Bull gibi kendi pilotunu F1’e hazırlıyorsan ve riskleri alıyorsan, bunu ödüllendirmeniz gerekir.”

“Böyle bir ilişkiye müdahelede bulunmayacağız. İşler bizim lehimize olursa iyi olur. Ancak bizi ilgilendiren bir şey yoksa yoktur.” dedi.

Wolff 2014’te de Verstappen ile ilgilendi ancak ona yarış koltuğu veremediler. Red Bull yarış koltuğu verince Verstappen ile anlaşmış oldu.

 

 


Yorumlar

“Mercedes, Verstappen’e Olan İlgisini Kabul Etti” için 2 yanıt

  1. Robin frijns isteriz

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Verstappen Ferrariye gelmeli.Mercedesin artık şansı kalmadı gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir