Prost Mclaren'in Casusluk Yapmadığını Söyledi

yazar:

kategori:

Alain Prost, devam etmekte olan casusluk skandalında eski takımı Mclaren’in tarafında olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sene Mclaren’in 100 milyon dolar para cezası alması ve markalar puanlarını kaybetmesinin ardındna dava İtalya ve İngiltere’de yargıya intikal etti ve geçtiğimiz hafta Mclaren yetkilileri sorgulanmıştı.

Prost "20 sene boyunca yarışlardaydım ve mühendislersi hatta bazen gazetecileri bile rakiplerden bilgi almaya çalışırken gördüm."

"Ancak burada çok az var ve yardımı olmaz." dedi Daily Mail’e yaptığı açıklamada.

1980lı yıllarda 7 sene Mclaren adına yarışan ve daha sonra kendi takımını yarıştıran Prost geçen sene yaşananların abartıldığını söyledi.

Prost "Araç komple bir pakettir. Ferrari’den bir parça alıp Mclaren’e koyarsınız ancak bu felaket olur. Bu yüzden Mclaren’e verilen 100 milyon dolarlık cezayı desteklemiyorum."

"(Bilgi almakta) Limitlerde olan bir çok takım gördüm ancak bu Mclaren değil." dedi.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    defalarca söyledik mclaren katakulleye getirildi diye. arkadaşın biri demişki mclaren özür diledi neyi tartışıyonuz….seni içeri alıp işkence etseler ertesi gün bırak özür dilemeyi Kennedy i vuran da bendim dersin. iş uzayıp gidecekti,şıracının şahidi bozacı ne dese fia inanmıyor ama geçmişte benetton olayı gibi suç üstü yaptığı hilelere kural dışılıklara bile ceza vermeyen fia.. mclaren iyi yolda geleceğin alt yapısını kurmuş.. haa ferrari düşündüki nasıl bunları al aşşa ettirrim işte böyle,fia eften püften şeylerle ceza verir takım da moral bırakmaz koskoca sene ferrariden hızlı olan takımı napar eder şampiyon etmezler.. tek prost deilki bu kaçıncı insan mclaren e haksızlık edildi diyen.. geçen Ross Brawn söyledi aynı şeyleri, siz de hala yorum yapıyorsunuz, bu adamlardan daha iyi mi biliyorsunuz.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ramazan arkadaşım… ferrari'nin 2005'te motor performansı sorunu yoktu yavaş kalmalarının nedeni şasiydi ve bunun üzerinede lastik kuralı ferrarinin canına okudu. ferrari üst düzey spor otomobil üretiyorda motoru başkasından mı alıyor? spor otomobil için güçlü motorlar gerekir bunu ferraride yapıyor.

  3. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    arkadaşlar edindiğim son bilgilere göre cnnturk ün geleceği muamma eğlence kanalına dönüşebilir herhalde reyting sorunu yüzünden olabilir. Valla eğer formula 1 yayın hakkı doğan grubunda ise D-sport a geçebilir diye tahmin ediyorum.

  4. cnn türk yayınını izleyemeyen arkadaşlar (zaten biliyorlardır ama) canınızı sıkmaya hiç mi hiç gerek yok:)http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp bu adresten cnntürk kral gibi seyrediliyor hem de full screen yapınca bile hiç kesintiye takılmaya uğramadan keyifle izlenebilecek düzeyde. bir de ekran kartının tv_out çıkışı tv'ye bağlanırsa işte yine cnn türk televizyonda… kota falan yiyorsa da, f1 için değer dimi?

  5. umut arkadaşım eğer dediğin gibi cnn türk'ün yerine tnt kanalı aynı frekansta yayına geçtiyse ve cnn türk diğer platformlarda yayınına devam ediyorsa (ki öyle) bence de f1 yarışlarını cnn türk'ün kendisi vermeye devam edecektir. bir güzellik yapıp tnt kanalı ile yarışlar esnasında ortak yayın yaparlarsa onu bilemem tabi böyle birşey olursa da herkes için çok güzel olur.

  6. Benimde endişem su yönden simdi söylenen uydu veya d-smartta cnn türk ün normal yayınına devam edecek olması.durum böle olunca f1 yayınıda gidiyor.

  7. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    valla ben gittim d-smart aldım cnn türke şimdi baktım yerinde duruyor. 780 sayfalık belge ne bu anslikopedi mi. 780 sayfaya aracın bütün anatomisinimi çalmışlar. çaldılarda neden fia yada uzmanlar kanıtlayamadılar kullanıldığına dair neden? yoksa bu mosley in bir koplosu mu. daha geçenlerde ferrari ile olan ortaklığı açıklanmadı mı. bu adam nasıl tarafsız olablir. ayrıca bütün pilotlar kendileri bile diyor bu bilgiler padokta konuşulan bilgiler öyle gizliliği olan bilgiler değil diye; ha velevki öyle yaw kör biri bile iki araca ellerini sürerek bu iki araç birbirinin aynı mı deseler kör bile yok der.Not:(mclaren daha güzel diyeceği kesin:)) neyi kullanmışlar aero parçaları mı? motor mu not:(2005 den beri ferrari motor da performans sorunu yaşıyordu mercedesle bu konuda yarışamaz bile biri dünyanın en güçlü motorlarını üretiyor diğeri ise üst düzey spor otomobil üretiyor) motor işi mercedesten sorulur ki bundan daya iyisini tanrı yapar boşuna dememişler. daha ne konuşuyorsunuz zuzuzuzu. çamur at izi kalsın politikası yapmayın bı çok çirkin bi şey. suç kanıtlanırsa suçlu vardır sizin elinizde elle tutulur bi kanıt bile yok fia bile kanıt bulamadı. neymiş fotokopicide çoğaltmış falancanın karısı bu kadar ucuz olmayın derim italyanlar bu kadar ucuz iş yapmazdı diyecem ama çaresiz kalınca yapıyolar demek ki.

  8. yazıyı okuyunca endişelendim baktım cnn türk yayını devam ediyor. bende kablo tv var. yayından kaldırılan normal anten ile çıkan cnn türk mü yoksa?

  9. İnşallah f1 i bir kanal alır yoksa ayvayı yedik!

  10. evet arkadaşlar Cnn Türk karasaldan kalktı yerine Cnn Türkün frekansını satın alan yabancı TNT kanalı geldi dizi içerikli bi kanal LOST gibi dizileri yayınlıcakmış umarım doğan grubu karasal yayından izliyen birçok insanı mağdur etmez ve birçare bulur bu işe ben digitürk kullanıyorum ve şuan CNN Türk yayında sanırım sadece uyduda devam edicek CNN Türk..Bence büyük ihtimalle Formula 1 yayını Kanal D den devam edicek yoksa diğer türlü katliam çıkar..

  11. araştırdım da cnnturk yayından kaldırılmış bizim F1 ne olacak????

  12. arkadaslar CNNTURK yerine TNT diye bir kanal gelmiş ne iş bu bilgisi olan varmı??

  13. Bence mclarenin aldıgı ceza Prostun işine gelmemiş:)

  14. niye saçma yoksa işine gelmedimi :))

  15. Prost saçmalamış.Mclaren bile kabul edip özür diledi böle saçma bir konusma olamaz!

  16. prostun mclaren askı gözünü kör etmis.
    daha ne olsun a dan z'ye ferrari bilgilerini ele gecirmisler ettigi lafa bak.birisinden kısa bir bilgi almayla kıyaslıyor.

  17. ne yani aracı tamamen mi değiştirdiler:).O adamı tanımadan yorum yapma bunak ancak sen olabilirsin hakaret etme!

  18. sinan bozok avatarı

    780 sayfa dan bahsediliyor be.Bu adam nereden biliyor.Dışardan konuşması kolay …

  19. 100 kere söylediğimiz şeyleri birde işin içinden uzman birisi Prost söylüyor.İnanmak istemeyen inanmasın! artık yenisezona bakmak istiyoruz. Güzel bol geçişlerin olduğu bir sezon diliyorum:).Azzz kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir