Schumacher: "Şampiyonluk Hâlâ Mümkün"

yazar:

kategori:

Mercedes GP takımı, İspanya’daki yarış için büyük bir yenilik pakedi planlıyor ve Schumacher, takımın bu çabasının kendisini şampiyonluk potasına sokacağını düşünüyor.

‘Schumacher hâlâ şampiyonluk için adaydır’ diyen Alonso ile hemfikir olup olmadığı sorulan Alman pilot: ”Aslına bakarsanız, evet” yanıtını verdi.

“Bu puan sistemini göz önüne alın. Fernando Alonso’yu gördünüz, Malezya’da yarış dışı kaldı, bu herhangi bir nedenden hepimizin başına gelebilir.”

“Malezya’da benim başıma geldi ve sezonun bir anında şampiyonluk için mücadele eden adamların da başına gelecek. Bu yüzden yeterli gelişim hızına sahip olursak, şampiyonluk adına mücadele etmememiz için hiç bir neden yok”

“Önümüzde çok uzun bir sezon var, daha erken. Gelişim oranının ne kadar hızlı olduğunu biliyoruz. bu aracı geliştirmek için iyi bir potansiyel var. Bu yüzden bu sezonun benim ve Nico adına bittiğini düşünmek için neden yok”

Schumacher ayrıca sezonun başındaki sonuçlarından hayal kırıklığına uğramadığını söyledi.

Schumacher: “Sonuçlar açısından bazılarının beklediği kadar iyi değiller, ben bile daha iyi sonuçlar isterdim ama rekabet çok yüksek”

“Aynı geri dönüşleri medyadan alamamak normal ama ne yaptığımı ben biliyorum. Hayal kırıklığı için herhangi bir neden yok. Hâlâ çok mutluyum. Diğerlerinin hoşuna gitsin veya gitmesin, bu onların tercihi”


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    "Hâlâ çok mutluyum. Diğerlerinin hoşuna gitsin veya gitmesin, bu onların tercihi"
    Sen ve biz senin ne oldugunu biliyoruz yeni öğrenmiyoruz, sen keyif al yeter. Canımsın sen benim bundan dolayı tekefsane de sensin 😀

  2. senol altun avatarı

    işte sumi ders sadece pistte olmaz gereken yerde sözler insanı efsane yapar bu takım ona ayak uyduracak baska bi cözüm yok ferrari bile bunu yaptı ve sampiyon oldu mgp bunu daha hızlı basarmalı

  3. "Aynı geri dönüşleri medyadan alamamak normal ama ne yaptığımı ben biliyorum. Hayal kırıklığı için herhangi bir neden yok. Hâlâ çok mutluyum. Diğerlerinin hoşuna gitsin veya gitmesin, bu onların tercihi"SIMDI RAHATLADIM.AKILI ADAM

  4. ben en çok nankör italyan medyasına kızgınım.adam kendileri için f1 tarihine damga vurdurdu 6 markalar şampiyonluğu kazandırdı 11 sezon yarıştı buna rağmen yok şhumi gelmeseydi yok çok kötü yarıştı demeleri sadakatsizliklerinin bir göztergesi.buna yediği kapa pisletmek denir.ne yapacaktı yaa almasaydınız alonsoyu massa ile güle güle yarışırdı.benim çok merak ettiğim konu acaba shumi 96 takıma gelmeseydi tek avuntuları 79 şampiyonluğu ve jody schekter ile 30 yıl öncesi ile övünmek olurdu.ve bu başarılarıda raflarda tozdan rengi değişirdi.

  5. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bu adam bu yüzden bir efsane işte.

  6. Schumii Kimi avatarı

    "Aynı geri dönüşleri medyadan alamamak normal ama ne yaptığımı ben biliyorum. Hayal kırıklığı için herhangi bir neden yok."

    senin yaptıklarının yarısını yapanlar şu anda F1'de otorite olarak kabul ediliyor. o zaman benim için sözüne itibar edilecek birkaç kişiden birisin. bu sezonla ilgili sen ne yaptığını ve ne istediğini biliyorsan gerisi boş. gerçi biz de biliyoruz senin şartalara göre neler yaptığını ama medya bu malzeme lazım işine geldiği açıdan bakıyor.

  7. bazılarının görmediği bişey var schumi rekabetin yüksek olduğu bir zamanda f1 e geldi ve bu çok yüksek cesaret gerektiren bir durum schumi'nin büyüklüğü burdan geliyor ztn üstelik kendi yarıştığı döneme göre tamamen değişsen otomobiller olmasına rağmen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir