Kubica: "Ferrari Haberleri Kafamı Karıştırmıyor"

yazar:

kategori:

Polonyalı pilotun 2011’de Massa’nın yerine geçeceği yönünde söylentiler var ve Kubica, bu ihtimali göz ardı etmiyor ama şu anda bu durumun aklının köşesinden dahi geçmediğini belirtti.

Kubica: “Zaten geçen sene de Ferrari hakkında söylentiler vardı, bu sene de var. Göreceğiz, şimdiye kadar söylentiler sadece söylenti olarak kaldı”

“Çalışmaya devam edeceğim ve şimdilik her bir yarışa konsantre olup adına yarıştığım takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki gelecekte olacaklar beni etkilemiyor. Gelecekte veya sonraki sene hakkında bir an bile düşünmüyorum”

Kubica, şu anda önlerde olmamalarına rağmen Renault ile galibiyetler için mücadele etmemesine neden görmüyor.

Kubica: “Beş sene önce onları yendiler. Bu yüzden olmaması için bir neden göremiyorum. Geçmişte bunu Brawn ile de gördük: en yüksek bütçeye sahip değillerdi ve ayrıca üst düzey takım da denmiyordu, ama şampiyon oldular”

“Renault da iyi bir örnek. Şampiyonlukları kazandıklarında en yüksek bütçeli veya en büyük kaynaklara sahip takım olduklarını düşünmüyorum. Şüphesiz kaynakların yardımı olur ve takımdaki herkes için işleri daha kolay hale getirir. Paranız olmadığında işler çok zordur”

“Ama en önemli şey, elimizde olanla en iyisini yapabilmek”

Polonyalı pilot, Renault içinde atmosferin kendisini mutlu ettiğini yineledi.

Kubica: “Herkes için kendini mümkün olduğunca iyi hissetmek çok önemli diye düşünüyorum. İyi sonuçlar aldığınızda, belki de atmosferle pek ilgilenmeyeceksiniz, çünkü iyi bir aracınız vardır. Ama sonuçlar beklediğiniz gibi olmadığında iyi atmosfere sahip olmak ve aynı yönde ilerlemek sizi daha hızlı yapar ve daha iyi bir yolda ilerletir.”

“Şu anda Renault’ta da yapmaya çalıştığımızın bu olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar memnunum. Herkes, yaptığımız işten oldukça mutlu görünüyor. Hâlâ çözülmesi gereken şeyler var ve umarım en kısa sürede çözeceğiz. Kolay değil ama en azından çalışıyoruz, bu da önemli”


Yorumlar

  1. Çok güzel konuşmuş helal olsun bazılarına kapak olsun

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım Renaultta kalırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir