Alonso: Sainz’in Yaşadığı Sorunlar Verstappen’e Yardım Etti

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Max Verstappen’e karşı Carlos Sainz Jr’ı savundu.

Bu yıl Verstappen özellikle yarışlarda gösterdiği performans ile dikkat çekti ve daha çok sorun yaşayan takım arkadaşı Carlos Sainz’i yenmeyi başardı.

Sezon başında Sainz’in en iyi çaylak olduğunu düşünen Alonso AS’a verdiği demeçte “Evet ben hala aynı görüşteyim. Geçmiş yıllarda alt kategorilerde gösterdiği performansa bakarsak en iyisi Carlos’du”

“Carlos’un yıl pek çok kez sorun yaşadığını söyleyebiliriz. Durum böyle olunca Max Carlos’a oranla daha ön plana çıktı ve insanların saygısını kazandı” dedi.

Sainz’in bir gün şampiyon olup olamayacağı sorusuna Alonso “Bu pek çok faktöre bağlı. Ona bu şansı verebilecek bir ekip olursa bunu yapabiliriz. Başarılı olacağından eminim” dedi.


Yorumlar

“Alonso: Sainz’in Yaşadığı Sorunlar Verstappen’e Yardım Etti” için 5 yanıt

  1. sainz dikkatli olmalı yoksa çok şansı kalmayacak..

  2. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Alonso’nun tişört bile sponsorsuz.

  3. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    İspanyol dayanışması gibi görülebilir ama bence alonso haklı sainz çok problem yaşadı bu seneye çok aldanmamak gerekir bence

  4. Sorun yaşadıkları yarışları çıkardığımızda da Verstappen önde oluyor. Sainz bu sezon çok basit hatalar yaptı. Seneye son şansı. Verstappen şimdiden Mercedes ve Ferrari’nin dikkatini çekti. İkisi de olmazsa Red Bull var. Sainz’in sonu eski Toro Rosso pilotları gibi olabilir.

  5. Vatandasini korumuş… Dogrusuda bu zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir