Massa, Ferrari Anlaşması İçin Acele Etmiyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilotun anlaşması bu sezon sonunda bitiyor ve 2011’de yerine Robert Kubica’nın getirileceği yönünde söylentiler var.

Ama Massa, sakin olduğunu ve şu anda yarışlara yoğunlaşmayı tercih ettiğini söyledi.

Massa: “Şu anda herhangi bir acele yok, benim açımdan bile”

“Şartlarımdan ve takım içindeki çalışma şeklimizden çok memnunum. Geçen seneki kazamdan önce bile anlaşmamın yenilenmesi ile ilgili bazı söylentiler çıkmıştı”

“Söylentilerin yine başlayacağını söyleyebilirim. Bu konuda herhangi bir acelem yok. Gelişmek, her yarış daha iyisini yapmak ve şampiyonluk için mücadele etmek istiyorum. Şu an aklımda olan bu. Anlaşmam için acele yok”

Massa, üç yarışın ardından lier durumda ama henüz yarış galibiyeti yok. Ferrari pilotu, bu hafta sonu zafer için mücadele edip edemeceğini tam olarak söyleyemiyor.

Massa: “Şu anda bir şey söylemenin imkânsız olduğunu düşünüyorum. Bekleyip bir kaç sürüş yapmamız gerek. Malezya’da iyi bir McLaren, çok iyi bir Red Bull gördük ama ayrıntıları incelediğinizde, özellikle de yarıştaki, biz de harika bir araca sahiptik”

“Bu yüzden bu pistte neler olacğaını bekleyip görmeliyiz. Ama iyi bir iş çıkarabileceğimize inancım sürüyor.”

Brezilyalı pilot, Mercedes GP’nin şimdiden göz ardı edilemeyeceğini de ekledi.

Massa: “Herkesin söylediği gibi doğru mu değil mi bilmiyorum, belki Barselona’da yarı yarıya yeni bir araçla çıkacaklar”

“Mercedes’i her zaman iyi bir takım olarak ele almalıyız. Geçen sene şampiyon oldular. Mercedes adıyla değil ama şampiyon oldular. Yani iyi bir araç yapabilecek bir takım”


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Daha çok erken.Umarım ALonso ile birlikte muhteşem seneler Massa yı bekliyordur.

  2. montezemelo gözüne kestirmiş seni massa.yavaştan yavaştan başka takımlarla görüşürse iyi olur.sonra hiedfeld gibi ortada kalmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir