Jordan, Yayın Haklarını Devreden BBC’ye Patladı

yazar:

kategori:

Ünlü eski F1 takım patronu ve yorumcusu Eddie Jordan, yayınları bırakmaya karar veren BBC’yi zamanlamadan dolayı eleştirdi.

Britanya’da 2016 F1 yayın hakkı, BBC’den Channel 4 kanalına geçiş yaptı.

BBC’nin mevcut anlaşması 2018’in sonuna kadar devam ediyordu ancak gelecek seneden itibaren 150 milyon poundluk zararını kapatmak için ciddi tasarrufa yönelmesi gerektiği için isteksiz de olsa anlaşmasından erken ayrılmak zorunda kaldı.

Eddie Jordan “Noel bu duyuruyu yapmak için doğru zaman değil. Pek çok kişi Londra’yı terkedip BBC’nın bulunduğu Salford’a taşındı.”

“İnsanlar yeni okullara ve yeni evlere taşındı. Çocuklar ve aileler farklı komşular edindi. Şimdi Salford’a yerleşmenin üzerinden çok geçmeden anlaşmayı feshettiğinizi açıklıyorsunuz”

“Bu doğru bir zamanlama değil. BBC personeli için üzülüyorum. Onlarla harika yedi yıl geçirdim ancak yaptıkları şey doğru değildi” dedi.


Yorumlar

“Jordan, Yayın Haklarını Devreden BBC’ye Patladı” için 2 yanıt

  1. Bu adamı hiç sevmiyorum tam bir şopar .
    Podyumda pilotlara acayip acayip konuşmalar yapıyon Raikkonene bir seferinde gördünüz dimi yalan konuşuyor falan demişti gevşek. ( maranelloda kaç kez debriyajla test yaptın demesi üzerine 2 kez diyince rai )
    Dua etsin yine birileri feshediyo birisi anında alıyo yayın haklarını biz de olduğu gibi cuma gününden yarış haftası netleşmiyo en azından , hemen birisi devralmış sözleşmeyi

    1. Eddie Jordan “Noel bu duyuruyu yapmak için doğru zaman değil. Pek çok kişi Londra’yı terkedip BBC’nın bulunduğu Salford’a taşında.”

      “İnsanlar yeni okullara ve yeni evlere taşındı. Çocuklar ve aileler farklı komşular edindi. Şimdi Salford’a yerleşmenin üzerinden çok geçmeden anlaşmayı feshettiğinizi açıklıyorsunuz”

      ”Onlarla harika yedi yıl geçirdim ancak yaptıkları şey doğru değildi.”

      Bu konunun pek kıymetli Kimi Raikkonen’le alakasını çözebilen var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir