Boullier “Mclaren-Honda’nın En Kötü Günleri Geride Kaldı”

yazar:

kategori:

McLaren’in Takım Patronu Eric Boullier, Honda ile birlikte yaşadıkları sıkıntıların geride kaldığını çünkü 2016 araçlarına dair her şeyin olumlu göründüğünü söyledi.

Boullier “Mercedes’i yenmek istiyorsanız, onlardan daha iyi olmanız lazım. Onların harika mühendisleri, harika mekanikerleri, harika araçları, harika motorları ve harika pilotları var. Onları yenmek zor olacak.”

“Biz de aynı düşünceye sahibiz: en iyi mekanikerlere, en iyi mühendislere ve en iyi pilotlara sahibiz. Ancak en iyi araca ve en iyi motora sahip değiliz. Bu yüzden bu ikisi üzerinde çalışmalıyız.”

“McLaren’i eski performansına döndürmemiz için felsefede değişiklik yapmamız lazımdı. Ancak aynı zamanda motor partnerimizi de değiştirmemiz lazımdı çünkü müşteri takımıysanız dünya şampiyonunu yenemezsiniz. Bu imkansız.”

“Fabrika takımı olmak için başka bir üreticiye geçme kararı doğru yoldu. Honda’nın adanmışlığını ve Japonya’daki tesislerini göz ardı edemezsiniz. Bizim aradığımız şeyler tam olarak bunlardı.”

“Bu evlilik idealden biraz erken oldu bu doğru ancak bunu yapmamız ve bir şekilde o uçurumdan atlamak zorundaydık.”

“Bu yüzden evet, bu büyük acıyı çekmemiz lazımdı ve çok acıydı ancak gelecek seneden itibaren çok daha rekabetçi olacağımıza inanıyorum. Ardından pist üstünde gerçek bir yarış olacak.” dedi.

 

 

 

 


Yorumlar

“Boullier “Mclaren-Honda’nın En Kötü Günleri Geride Kaldı”” için 2 yanıt

  1. TAmam iyi bir araca ve motora sahip değildiniz ama mekaniklerlerde kötüydü. Pitstoplar hiç hızlı değildi .

  2. Bu insanlar salak degil iyi bir gelisim gosterceklerine inaniyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir