McLaren Vandoorne’un Yarışacak Olmasından Dolayı Mutlu

yazar:

kategori:

McLaren’dan Eric Boullier yedek pilotları Stoffel Vandoorne’un Japonya’nın Super Formula serisinde yarışmasının Formula 1 yolunda kendisi için iyi bir hazırlık olacağını söyledi.

Vandoorne 2015 GP2 şampiyonluğunu neredeyse tüm rekorları kırarak kazandı, ancak Fernando Alonso ve Jenson Button’ın takımda kalmaya karar vermesiyle Formula 1’e adım atamadı.

Bir diğer Kevin Magnussen vakasının tekrar yaşanmaması için Vandoorne önümüzdeki yıl Japonya’nın en ileri tek koltuklu serisinde yarışacak.

Boullier Super Formula takımında Honda motorlu bir takımda yarışmanın Vandoorne için iyi olduğunu söyledi.

“Burada üçüncü pilot olurken bir yandan da Super Formula’da olmasını tercih ederim.”

“İki hedef var, birincisi bir sürücü olarak gerekli hız ve fiziksel seviyeye gelmek ve diğeri de çok fazla tutunmaya sahip Super Formula aracı ile iyi bir hazırlık yapabilmesi.”

“Şansınızı her zaman hazırda tutmalısınız.”

Belçikalı genç pilotun Dandelion Racing ile Suzuka’da yaptığı test bir motor sorunu ile sonlansa da Boullier Vandoorne’un performansının çok iyi olduğunu söyledi.

“Motoru ile biraz sorun yaşadı, ancak test çok iyiydi. Kuru zeminde çok fazla tur atamadı, bu yüzden bu konuda konuşamayız.”

“Ancak öğleden sonra ıslak pistteki performansı ile aynı şartlar ve aynı lastikler ile diğerlerinin zamanlarını yakalayabildi.”

1449485182


Yorumlar

“McLaren Vandoorne’un Yarışacak Olmasından Dolayı Mutlu” için 3 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Vandoorne’de o yetenek var.Bence herşey doğru şekilde ilerliyor.

  2. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Bu adam F1’de yarışabilecek mi çok merak ediyorum. Sonu Magnussen gibi olmasa bari. Mclaren’e iki gram sempatim vardı, bu ve Magnussen’e yaptıklarından sonra o da kalmadı. Honda ile mutluluklar. Adamın SF aracının Honda motoru da testte patlamış, daha ne olsun 🙂

    1. McLaren Magnussen’e gerekli şansı verdi, ancak MAgnussen ancak Kovalainen seviyesine çıakbildiği için erken vazgeçip doğru olanı yaptılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir