Montezemolo, Schumacher’in Mercedes ile F1’e Dönüşünü Engelleyemediği İçin Pişman

yazar:

kategori:

Eski Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, kazasının üzerinden geçen ikinciyılda Schumacher’i unutmadı.

Alman pilot 2013’ün aralık ayında yaptığı kazanın ardından komaya girmiş ve 6 aylık koma sürecinin ardından rehabilitasyon sürecine başlamıştı.

Luca di Montezemolo “Onu büyük bir üzüntü ile anıyorum.”

“Corinna, Mick ve Gina-Maria’ya çok yakınım. 3 ocakta (Schumacher’in 47. doğum günü) Corinna’ya telefon edeceğim” dedi.

Montezemolo kayak kazasından bu yana Schumacher’i hiç görmediğini söyledi.

Montezemolo “Büyük bir üzüntü yaşasam bile bir mucize bekliyorum. Bir yandan da başarılarımızı aklımda tutuyorum” dedi.

İtalyan patron en büyük pişmanlığının Schumacher’in Mercedes ile Formula 1’e dönmesine engel olamamasın olduğunu söyledi.

Montezemolo “Eğer üçüncü araç önerileri kabul edilyseydi bu onun için olurdu” dedi.

Piero Ferrari ise “Bu gerçekten çok üzücü. Kaderinde bunun olacağını asla tahmin edemezdim” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo, Schumacher’in Mercedes ile F1’e Dönüşünü Engelleyemediği İçin Pişman” için 8 yanıt

  1. Ayrılmak zorunda bıraktığı için hiç üzülmemiştir kesin.
    Uzun bir süre yakın diyalog görüntüsü gösterememeleri en büyük ispatı. Sonra da yine deliye dönmüştü. O gün fabrikadan posterlerini söktürüp astırmasını Schumacher duymadı mı sanıyor ki 🙂

    Ross da Michael da henüz doymadan ayrılmak durumunda kaldılar bunu sonra ki yıllarında da açlıklarıyla ispatladılar. Profesyonelce, geçmişin hatrına temiz bir şekilde yaptılar koca Ferrari’nin yapamadığı kadarıyla hemde bu oranda da birşeyi sadece sonra ki pilotlarından Kimi yaptı onlara… Diğerleri cayır cayır konuştu 😛

  2. Açıkçası son yıllarda gördüğüm en makul gelecek planıydı Ferrari’nin 2006 sonunda yaptığı. Schumacher zirvedeyken bıraktı, aynı zamanda Ferrari piyasadaki en kuvvetli pilotu aldı. Meyvesini de ertesi sene gelen şampiyonlukla almış oldu. Her şey tam zamanında yapıldı. Schumacher 2009’un 2. yarısında Massa’nın kazasıyla birlikte kokpite dönecekken daha önce yaptığı motosiklet kazasından ötürü aracı süremeyince içinde ukte kaldı ve o nedenle döndü F1’e.

  3. 2006 yılında KİMİ aşkın yüzünden Efsaneyi, adam ettiği takımından dışladın, 2010 da da ALONSO yüzünden takıma yanaştırmadın ama o her zaman içinde FORMULA 1 aşkıyla yanıp kavruldu. Herşeyi kazanmasına rağmen sırf yarışmak için geri döndü ve biz sevenlerini 3 yıl daha mest etti. Sen şimdi istediğin kadar konuş. Boş adam Boş Laf. Ferrari SCHUMACHER’dir.

    1. Şu sıralar 19 numarayla yarışan bir pilot var ne düşünyorsun 🙂

      1. Boşuna koltuk işgal ettiği çok performasları oldu ama hepten kötü bir pilotta sayılmaz (Ör: 2008 sezonu)

        1. MARLon BROndo avatarı
          MARLon BROndo

          massa asla kötü bir pilot değildi. 2010-2013 yıllarında 1. pilot alonso’nun kullandığı araçlar bile zaten rezalet araçlarken takımda 2. pilot olarak görülen massa’nın ne kadar felaket bir araca sahip olabiliceğini hayal bile edemezsiniz.

  4. üçüncü araçtan bahsedeceğine emekli etmeseydiniz. Kimi sevdanız yüzünden adamı harcadınız…

    1. Allah allah çok biliyorsunuz , msc ye lafım yok . Ferrari massadan alacaklı bu seferde onun sözleşmesini feshetselermiş 2013 ten başlamak üzere bir sözleşme yapsalarmış koca reis için . Kimi ile bak nasıl adam ederlerdi bugünlere şükür ama daha iyisi ortaya çıkardı 2015 aracından . Konu tabi ki bunlar değil orası ayrı ama denecek laf değil kimi sevdası vs . Ferrari o aşkı hiç yaşamadı 2009dan beri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir