Çin GP Sıralamalar Sonrası Lotus-Virgin-HRT

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: “Utanç vericiydi. Çünkü daha hızlı gidebileceğimi düşünüyordum ama güçlü rüzgâr büyük rol oynadı ve artık işler kolay değildi. Çok kuvvetli bir rüzgârdı ve bana sıkıntı yarattı. Ama üç iyi antrenman seansı ile yarın daha iyi bir yarış bekliyorum”

Heikki Kovalainen: “Bugün iyiydi ama mükemmel turu atamadım. İlk iki sektör iyiydi ama arka düzlükten hemen önce çıkışı iyi yapamadım ve orada 0,3 saniye kaybettiğimi düşünüyorum. bugün rüzgâr da büyük rol oynadı, pistin arkasında bazı frenleme alanlarında arkadan tüzgâr vardı ve aracın dengesini bozdu. İkinci virajdan sonuncusuna kadar ise önden rüzgâr vardı ve frenlemede pek sorun olmuyordu. Yarın yarış şüphesiz daha iyi olacak. Araç ağır yük altında bütün hafta sonu iyiydi, bu yüzden bekleyip neler olacak görelim”

Timo Glock – 19.: “İyi bir sıralama seansı oldu ve sadece tek temiz tur atabilmiş olmama rağmen memnunum. İlk set lastiklerim ile trafiğe takıldım ve yavaştım. Eğer öyle olmasaydı daha hızlı turlar atabilirdik. Ama genel olarak turumdan memnunum ve yine Lotus’un önünde olmak önemli. Hafta sonu şimdiye kadar sorunsuz gitti ve yarının neler getireceğini ise bekleyip göreceğiz.”

Lucas di Grassi – 22.: “Benim için harika bir sıralama olmadı. Otomobil beklendiği gibiydi. Dayanıklılık da iyi durumda. İlk iki sektörde hızlıydım ama son sektörde bana 0.3 0.4 saniye kaybettiren bir hata yaptım. Sonuç olarak 2-3 sıra kaybetmiş oldum. Yarın önemli olan yarışı yeni takımların önünde tamamlayabilmek.”

Bruno Senna – 23.: “Sabah antrenmanda otomobilde iyi bir performans yakaladık. Daha istikrarlıydık. Bugün hızlı turumda virajı biraz geniş alarak zaman kaybettim. Belki hayal kırıklığı oldu çünkü daha iyisini yapabileceğimi biliyordum. Yarın yarışta daha iyi olacağımıza eminim.”

Karun Chandhok – 24: “Sabah bazı sorunlar yaşadık ve şanssızdık. Diğer takımlara biraz daha yaklaşmış gibiyiz ve bu cesaret verici. Yarın bu riskli pistte zor bir yarış olacak. Yağmur da yağabilir ve bu bizim yağmurdaki ilk yarışımız olacak. Şartlar ne olursa olsun elimizden geleni yapacağız.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir