Kubica: "Şimdiye Kadarki En İyi Performansımdı"

yazar:

kategori:

Kubica: “Benim için iyi bir sıralama seansıydı, muhtemelen sürüşüm açısından en iyi performansımdı. S3’teki turumdan da özellikle memnun kaldım”

“Bana dün 8. başlayacaksın deseydiniz mutlu olurdum, bu yüzden iyi bir sonuç oldu ve yarışta puanlar için bize iyi bir konum sağladı.”

14. olan takım arkadaşı Vitaly Petrov da performansından memnun.

Petrov: “Performansımdan memnunum. Kuru zemindeki sıralamalarda en iyi sonucum bu, gerçi nihai hedef S3’e kalmaktı. Çünkü Robert, aracın bunu yapabileceğini gösterdi.”

“Genel olarak benim için işler doğru yönde ilerliyor. Sürüşümü geliştiriyorum, araçta her zaman daha rahat oluyorum”

“Ayrıca mekanikerlere de büyük bir teşekkür etmem gerekiyor. Harika bir iş çıkardılar, serbest antrenmandaki kazamın ardından sıralamaya kadar aracımı zamanında yetiştirdiler”


Yorumlar

  1. Bence renault şu ön burun tasarımını bir gözden geçirse diyorum artık, ben mühendislerden iyi bilemem ama sanki ön burunun tasarımı aracı yavaşlatıyormuş gibi geliyor bana.

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    RObert iyi işler çıkartıyor kendini Renault'dan iyi gören Force India'ya da iyi bir cevap oldu bu…Vitaly'nin acil kilo vermesi lazım…

  3. tebrikler kubica. her ne kadar bmw hakkindaki son demeclerini begenmesem de sevdigim, basarili bir pilotsun. ayrica renault'nun f1'deki marka degerini, prestijini tekrar ust siralara tasiyacaksin.

    hem r30 ile, o kadar disli takim ve pilotlar karsisinda ancak bu kadar olur ne yapsn adam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir