2005 Suzuka: Sıralama Turları ve Tüm Yarış Tekrar İzle

[vc_row][vc_column width=”1/2″][td_block_text_with_title custom_title=”2005 Suzuka: Sıralama Turları”]

 

[vc_row][vc_column width=”1/2″][td_block_text_with_title custom_title=”2005 Suzuka: Tüm Yarış”]


Yorumlar

“2005 Suzuka: Sıralama Turları ve Tüm Yarış Tekrar İzle” için 6 yanıt

  1. Bir önceki yarışta Alonso şampiyonluğunu ilan etmişti.Hazımsız Fisichella ise gönlüm Raikkonenden yana dercesine sürmüştür.

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      Yukarda gördüğün, eğer o dönemlerde izlemişsen (pek sanmıyorum), ya da daha sonradan veya şu video’dan yarışın tamamını izlemişsen (yine hiç sanmıyorum), gelmiş geçmiş en iyi yarış galibiyetlerinden bir tanesidir.

      Fisichella Japonya Suzuka’da kendi kariyerine bir GP galibiyeti eklemek yerine yarışı Raikkonen’e hediye etti zaten.

      Fisichella hazımsız olsaydı 2006 Çin’de çok büyük bir eforla Alonso’yu pistte savunmazdı. Boş konuşmayın da bir şeyi takdir etmesini öğrenin.

      1. Strong_Union avatarı

        +1 hazımsızlığı olabilir herkes Rai değil zaten Alonso da takım arkadaşını yenmesine rağmen hazımsızdı takım olarak hazımsızlardı yani. Ama insan niye galibiyeti başkasına verir anlamak güç.

    2. Strong_Union avatarı

      Bırak şimdi. Hangi pilot kendi takımından başka birine galibiyeti verirki öyle olsa dahi Renault 2006 2007 de niye fisi le devam etti. Bi hazımsızlık olduğu doğrudur bunu inkar edemem ama şampiyon olamıyorsan en iyi sonuç yarış kazanmaktır sonuçta istatistiğe vurur. Yıllardır Webber ile Vettel’in arası niye açık Vettel Webber’e bırak şampiyonluğu galibiyet hakkı bile vermedi (2010 Türkiye, 2013 Malezya). Daha geçenlerde Hamilton şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Rosberg en azından yarışları kazanmaya çalışacam demedi mi. Adamın F1 kariyerinde topu topu 3 galibiyeti var zaten. Bu işler gönül işi değil podyumda Fisi’nin suratını da gördük biz.

  2. Herkes alkışlamıştı seven & sevmeyen

  3. Liseliler bilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir