Schumacher Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Yedi defa dünya şampiyonu olan Alman pilot, zor bir gün geçirdi, aracın hakimiyetinde sıkıntı yaşadığı için de sadece 9. sırada kendine yer buldu.

Schumacher: “Sıralamamdan açıkçası hayal kırıklığına uğradım.”

“bugün işler gerçekten bir araya gelmedi. Belli alanlarda ve bazı viraj çıkışlarında yeteri kadar hızlı değildim. Arka tutunmada biraz sıkıntı yaşadım. Bütün hafta sonu aracın dengesini gerçekten bulamadım”

“Başlangıç yerimi düşünerek yarınki yarış için çok iyimser olmak da güç ama son dönemde bazı iyi kalkışlarım oldu. Formula 1 yarışlarında her zaman her şey olabilir. Yine de iyi sonuçlar alabiliriz ve kesinlikle bunun için piste çıkacağız”

Takım arkadaşı Rosberg ise 4.lükten memnun.

Rosberg: “Dördüncülük oldukça büyük bir sürpriz oldu ve bu hafta sonu ileri yönde bir adım atmışız gibi görünüyor, bundan da çok memnunum. Sıralamada araçtan gerçekten azamisini çıkardık. Aracı geliştirmek, bu hafta sonu doğru ayarı bulmak için mühendisim Jock ve takımla iyi bir şekilde çalıştık.”

“Bugün bu kadar ileride olacağımızı düşünmüyorduk, çünkü bu sabah antrenmanda McLAren’lere kıyasla sıkıntı yaşıyorduk. Ama en hızlı Ferrari ile aynı seviyelerde, Red Bull’a ise bir parça yaklaşmak memnuniyet verici. Bizim için iyi bir adım oldu, yarın için iyi bir yerdeyiz”


Yorumlar

  1. Schumaher hasta degil ama baska birilri galiba akildan hasta.Gitsin kendisi tedavi olsun,biraksin Kralin ismini bile angmasin.

  2. zorlanacağını zaten tahmin ediyordum. onun bıraktığı yerden bambaşka bir yerde bugün f1. ve bu kadar ara vermişken schumi den yarış kazanmasını beklemiyorduk zaten. daha zamana ihtiyacı var. kendisini toparlayacağını düşünüyorum ben. ama sanırım yaptığı kazanın da etkisi var 🙁

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Arkadaşım Schumi günümüzün popüler pilotlarından korkmadan döndü.Ona zevk veren şey Alonso ,Lewis,Massa,Vettel ile yarışmak.O yarışmak ve Mercedes'e olan borcunu ödemek kısmende yardım etmek için geldi.En önemli etken yarışmak ve Schumi vazgeçmeyecektir.Ben bu sene Schumi den pek umutlu değilim şampiyonluk açısından.Ama araç iyi olursa yarışta kazanır pole de.Ama en geç önümüzdeki sene Schumi geri döner.Hem sana şunu söyleyeyim.Kalan yarışlarda hiç puan alamasa bile birşey kaybetmez.Hatta daha fazla şey katar.Efsane olmak aynı zamanda geçmişte yaşamamamak ve herşeye karşı dik durabilmektir.Ben kendi açımdan onu gridde görmek istiyorum ama 3 ama 5 sene daha.

  4. serkan birol avatarı

    bayagı hayal kırıklıgı inş yarın iyi birşey yaprinş kendine gelir zaten demişti tek turlarda(sıralama turu) paslanmışım uzun süreli turlarda(antreman,yarış) iyiym.bu hafta kötü bitirirse şampiyonluk şansı cok cok azalır.inş ispanyada hızlanırla b aracından uutluyum

  5. efendimayin  avatarı

    Michael a çaylak gözüyle bakmak gerekiyor. Bence sezonun yarısı beklenmeli.

  6. Yakında Şumi nin sırt ağrıları başlar,ve doktora gider,doktorda şumini yarışmaması gerektiğini söyler,ve yerine haidfel geçer başka çaresi yok,sırtı ağrımasa ki öyle olmalı,efsane diye birşey kalmaz.

  7. Tüm hafta sonu sorunlarla boğuşması son derece normal bütün pilotların yaptığı gibi.Asıl normal olmayan şey ise takım arkadaşıdan 0.7 sn gibi büyük bir fark yemesidir.Bu sıralmalarda Schumininin arayı kapatacağını düşünürken tam tersinin olması hayal kırıklığından öte birşey.Yavaş yavaş Schuminin Nicolayla başa çıkamayacağına Schuminin performansıyla inanmaya başladım.Umuyorum yarın yarışta alacağı sonuçla beni yanıltır.Çünkü çok fazla umudum kalmadı.Böyle giderse ispanyada isterse mercedes en yakın rakibine 1 sn fark atacak bir araç verse de Schuminin bu performansla bir şey yapamayacağı ortada.

  8. Sorunlar başını bırakmıyor ki ! Bu kadar Rosberg'in gerisinde kalmak akıl karı degil sorun olduğu bariz belliydi. Yarışa kadar kesinlikle bu problemi çözmeleri gerek.

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bütün Schumacher fanları da hayal kırıklığı yaşıyodur.bende yaşıyorum Schumacher'in daha iyi bi sıralama geçireceğini düşünüyordum RedBull'un polü alacağını ve Schumacher'in sıralamarda çok iyi olacağını düşünerek açmıştım tv'yi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir