“Schumacher Çevresiyle İletişim Kuramıyor”

yazar:

kategori:

İtalyan basınındaki haberlere göre Michael Schumacher’in durumu pek de parlak değil.

Alman efsane 2013’ün aralık ayında geçirdiği kayak kazasının ardından ciddi şekilde yaralanmış ve uzun süre komada kalmıştı.

Alman pilot uzun bir süre önce evinde rehabilitasyon sürecine başladı ancak ailesi Schumacher hakkında açıklama yapmaktan kaçınıyor.

İtalyan basınına göre Schumacher’in durumu pek de parlak değil.

Haberde “Schumacher’in gözleri açık ve teknik olarak uyanık. Ancak çevresiyle iletişim kuramıyor. Onunla görüşmeye gelen birkaç kişiyi tanımadı”

“F1 televizyonda açık olduğu zaman bile tepki vermiyor” denildi.

İtalyan La Gazzetta dello Sport ise “Çevresiyle hiçbir şekilde iletişim kuramıyor”

“O şuanda 45-48 kilogram ağırlığında. Ama hareket edemiyor” dedi.


Yorumlar

““Schumacher Çevresiyle İletişim Kuramıyor”” için 10 yanıt

  1. Bir yalanlama elbette gelecektir yine, bana soracak olursanız durumu haberde açıklandığı gibi.

    Ben artık resmi ağızlara güvenmemeye başladım, çünkü onların artık oyalama taktiğine girdiklerini düşünüyorum.

    Bence Schumi’nin durumu, en başından beri hiç olumlu gelişme göstermedi, sürekli stabil halde kaldı ve kalmaya devam edecek. Aile bunun bilincinde olup açıklama yapmaktan kaçınıyor olabilir. Nitekim olumlu gelişmeler olsa bunu saklamanın hiç bir mantığı yok. Bu gizlemeler tek bir sonuca götürüyor beni, hiç iyileşmedi ve iyileşemeyecek.

  2. Böyle haberler çıkmaya devam edecek. . Ailesinin özeli gizli tutmasını saygıyla garsiliyorum ama en doğru durumu ancak onlar verebilir. Ailesinin tek bir sefer olsun schumi ile ilgili bir durum açıklaması yapması tüm hayranları ve basın için iyi olur. Bu saklama işi biraz kabak tadı vermeye başladı.

  3. Bazen insanın bu diyardan gitmesi gerektiğini bunu engellemek için elimizden bir şey gelmeyeceğini kabul edip anılarda yaşatmak en güzelidir.

  4. Alonsomania avatarı

    Locked-in sendromu gibi geldi. Çok uzadı bu Schumi haberleri de böyle bir sürü insan var açıklama gelmedikçe her şey abartılıyor

  5. Karisida neden saklar anlamadim.
    Sumi bitkisel hayatta gibi birsey ki buradan duzelen cok azdirki kiloda kaybi yasamis.bu kadar fani var onlari merak icinde birakiyor bencilce bir davranis.
    Reklam gelirimi dusuyor haber vermeyince.
    Yazik.

  6. kolay değil ciddi bir kaza geçirdi ileşme süreci uzun olacaktır basın gazete satabilmek için saçma sapan haberler yapacaktır

  7. haberin doğruluk payı yüksek çünkü efsane’nin bu kadar gizli saklı tutulmasının sebebi esasında bu olabilir diye düşünüyorum ben

  8. Umarım kısa zaman içerisinde efsane’nin daha iyi haberlerini alırız.

  9. Çok yıprandığını düşünüyorum. Bu saatten sonra yaşaması mucize gibi birşey, ama inşallah öyle de olur mucize gerçekleşir.

  10. Bu haberde her zamanki gibi yalanlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir