Ramirez: "Dennis'in Ayrılması McLaren'in Aleyhine"

yazar:

kategori:

Uzun süre McLaren ile çalışmış olan emekli Jo Ramirez’e, Ron Dennis’in takım patronluğundan geri çekilme söylentileri soruldu.

17 sene çalışmış ve 2001’de takım koordinatörü olarak emekli olmuş 66 yaşındaki Meksikalı, Mersedes motorlu takımın Dennis’siz düşüşe geçebileceğini düşünüyor.

Ramirez: "Ron Dennis’in ayrılması McLaren’in aleyhinedir."

İngiliz takımda görevin yeni ismi olması düşünülen Martin Whitmarsh, Dennis’in uzun süreli vekili, Pazartesi günü Guardian’a, şu anki patron üzerinde ayrılması için bir baskı bulunmadığını söylemişti.

Whitmarsh: "19 yıldır McLaren’deyim ve inanılmaz derecede sabırlıyım ve de Ron’u arkadan bıçaklayan hain olma niyetim yok"

Ramirez, Whitmarsh’ı onayladı ama Dennis’in yerinin, 49 yaşındaki İngiliz tarafından doldurulamayacağına inanıyor.

Ramirez: "Martin Whitmarsh, iyi bir adam. Ama 100 tane Martin Whitmarshe, Dennis’in yerini doldurabilir. Eğer o giderse, takım için çok kötü olacak"

Ramirez hâlâ Dennis ile yakın ve Meksikalı, 2007’deki casusluk skandalı ve çeşitli politikaların Dennis’i kötü duruma ittiğini ifade etti.

Ramirez: "Ron’un morali, gerçekten ama gerçekten düştü. Geçen sene olanlar, onu gerçekten yaraladı"

"Max Mosley’in onu yok etmek istediğini düşünüyorum ama bunu anlamıyorum. Ron bunu hak etmiyor."


Yorumlar

  1. Ron Dennis ile Max Mosley arasında çok eskiye dayanan bir kan davası var. Geçen sezon yaşanan "cadı avı" bu çatışmanın bir sonucuydu, bu çok açık. Max, Ron Dennis'den intikam almaya çalışıyor ve onu bu şov sahnesinden çekilmeye zorluyor. Geçen sezon Ron'u en hassas noktasından vurmaya çalıştı. Bunu yaparken de oldukça başarılıydı çünkü Ron Dennis için dürüstlük ve onur her şeydir.. Max her zaman olduğu gibi yine bel altından vurdu, bel altından çalışırken de yine kazançlı çıkan ferrari oldu tabii..

  2. Bir Raikkonen taraftari olarak Ron Dennis`in emekliligine kesinlikle karsiyim, Ron gercek bir yariscidir, Hic kimseye bir takim patronlugu bu kadar yakismadi, Formula 1 e tum kalbiyle bagli olan ve bu bagliligindan dolayi 25 yillik karisindan bile bosanmayi goze almis bu adama tum Mclaren-Mercedes ailesi sahip cikmalidir, sadece takimi degil diger takimlarin liderleri bile onun uzaklastirilmasina engel olmalidir, Ron olmasaydi Formula 1 bu kadar heyecanli zevkli olurmuydu sanmiyorum. Ha yonetim anlaminda bazi yanlislar yapti, Alonso olayi olsun casusluk olayi olsun yanlis seyler yapmaya zorlanmis olabilir ama dedigim gibi o bir yonetici degil yuregini gridin en onune koymus bir yarisci..

  3. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Ron Dennis ayrılırsa yerine gelecek Whitmarsh'ın doğru kişi olduğuna inanmıyorum.

  4. geçen sene yanlıştı ancak dennis takımın başında iyiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir