Grosjean Gelecekte Renault’ya Dönebilir

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, gelecekte Renault’ya geri dönebileceğini söyledi.

Yıllardır Enstone merkezli ekipte çalışan Grosjean, sezon sonunda takımdan ayrılıp Haas’a geçmeye karar verdi.

Gelecek yıl Haas’ta yarışacak Grosjean, Renault’ya dönüşü reddetmiyor.

Grosjean “Hayatımın büyük bir bölümü Enstone’da geçti. Oradaki insanlar ve arkadaşlar benim ailem gibi. Fabrikanın her köşesini biliyorum”

“Terk etmek zor oldu ama padokta onlara çok uzakta olmayacağım”

“Kim bilir? Belki üç ya da dört yıllık süre içerisinde dünya şampiyonluğu kazanabilecek bir otomobil üretirler ve yeniden beni çağırırlar. Böylece beraber yarışlar kazanabiliriz” dedi.


Yorumlar

“Grosjean Gelecekte Renault’ya Dönebilir” için 6 yanıt

  1. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Grosjean Renault işinin olmayacağını düşündü ve ayrıldı sanırım. Şimdi pişmandır. Ferrari onu neden alsın ki? Alırsa da 2. pilotluk için alır, o da Grosjean’ın işine gelmez. Ancak cepleri dolar, o kadar.

  2. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    renault iyi bir takım kuruyo galiba. neden durup dururken böyle bir yeşil ışık yaktı anlayamadım. belkide kimsenin bilmediği birşey oldu ve ferrari umutları kesildi. aslında grosjean vettel’in yanına çok iyi bir 2. pilot olabilirdi, hem istikrarlı hemde yetenekli. zaten ferrari için kimi’nin yerine geçicek seçenekler çok ;

    1) ricciardo : ferrari her zaman 1. pilotunu iyi mutlu etmek ve ona özgüven sağlamak ister o yüzden ricciardo zor ama bence vettel cesur davranıp ricciardo’yu kabul etmeli ki 2014 yılının rövanşını alır hemde insanların gözünde ki sıradan pilot imajını alır.
    2) bottas & grosjean & perez: en güçlü 3 aday. ama ferrari haas’ın rekabetci olmasını bekliyicek ve hem bottas’ın hem grosjean’ın hemde perez’in performanslarına bakıp ona göre karar vericek büyük ihtimalle. benim favorim grosjean ve perez arasından bir seçim yapılıcak ve grosjean seçilicek. çünkü grosjean ferrari motorunu geliştirilmesine yardım etmek için gitti oraya ve bottasta kimi raikkönen umursamazlığını görüyorum. perez’de zaten şampiyonluk istiyorum filan demiş, ferrari’de bir büyük isim varken sen şampiyonluk filan düşünemezsin perez’ciğim. anca yılda 1-2 yada 2-3 yarış zaferi o kadar.
    4) rosberg : çok düşük bir ihtimal. takımda zaten bir alman var ve rosberg hırçın birisi ferrari’de ki 1. pilot 2. düzeni onu pek mutlu etmiyebilir ama belkide ferrari hepimizi ters köşe yapar.
    5) hülkenberg : bence en çok hak eden kişi. ama 2 alman var. (2010 sezonunda brezilyada cosworth motoruyla aldığı pole hala aklımda.)

    1. Vettel riccardoyu istemez hic bir sekilde cunku tekrar yenilirse ferraride tamamen biter.

  3. Demek ki Haas baya geride kalacak ki planı tutmadı.

  4. Pişman olmuş.

  5. Büyük patron kabul ederse neden olmasın… Ama keşke kalsaydi 2016 ve sonrası için takımda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir