Michael Schumacher 47 Yaşında!

yazar:

kategori:

Formula 1’in efsane ismi Michael Schumacher 47 yaşına girdi.

Kariyeri boyunca elde ettiği onlarca zafer, 7 şampiyonluk ve sayısız rekor ile adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırdı.

2013 yılında geçirdiği kayak kazasının ardından hepimiz şok olduk. Pek iyi haberler gelmiyor olabilir. Hatta gelen haberler söylentiden ibaret de olabilir. Ancak hayatı boyunca başardıklarını göze alırsak, bu savaşı kazanabilecek birisi varsa onun da Michael Schumacher’den başkası olmadığını çok net söyleyebiliriz.

Schumacher pes etmeyi değil, son ana kadar mücadele etmeyi öğretti bizlere. O hayata sımsıkı tutunmaya devam ettiği sürece, bizler de inanmaya devam edeceğiz.

Soner Küpücü arkadaşımızın sözleriyle beraber Michael Schumacher’in 47. yaşını kutluyoruz.

“Bu gün, birçokları için diğerleri gibi sıradan bir gün.

Kimileri için havaların fena halde soğuduğu gün.

Kimileri sadece pazar günlerini seviyor.

Kimileri Mersin’in düşman işgalinden kurtulduğu gün olduğunu biliyor.

Kimileriyse bu günü, son 1 yılında zor günler geçirmiş olan şampiyon Michael Schumacher’in doğum günü olarak da biliyor.

İyi ki doğdun Michael…”


Yorumlar

“Michael Schumacher 47 Yaşında!” için 3 yanıt

  1. Mutlu yıllar Şumi,çok özledik.

  2. Schumacher’i sevmek için en güçlü nedenlerimden biri de aynı gün doğmuş olmamız. İyiki doğdun Schumi. Tekrar ayağa kalkıp küllerinden doğmanı bekliyoruz, yarış haftasonları paddockta görebilmeyi diliyoruz. İyiki doğdun ve iyiki doğdum da biçok yaşattığın heyecana tanık olabildim.

  3. Gelmiş geçmiş en büyük sporcu sensin çocukken senin yaptığın geçişleri izleyerek bugünkü fikirlerime sahip oldum sen çok ve iyi yaşa ve eskiden yaptığın gibi HIZLI iyileşmen dileğiyle schumi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir