Ecclestone: "Hamilton Hakkında Artık Homurdanmayın"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Malezya’da Vitaly Petrov’un önünde bir kaç defa yer değiştirmiş ve bu konu Çin’deki hafta sonunun gündem maddesi olmuştu.

25 yaşındaki pilot ayrıca Çin’deki yarışta Vettel ile arasındaki pit yolu olayında Alman pilotla birlikte uyardı almıştı.

Sepang’daki zikzak olayı için ise Hamilton, neden bu kadar abartıldığını anlamadığını dile getirmişti.

Bu konuda Bernie Ecclestone de Hamilton’a hak veriyor ve rakiplerinin daha çok kendi sürüşleriyle ilgilenmelerini tavsiye ediyor.

Mirror’a konuşan Ecclestone: “Ne hakkında konuşuyorlar? Bu spor tamamıyla yarışmakla ilgili değil mi?”

“Lewis’in muhteşem bir yarış çıkardığını düşündüm. Gerçekten iyi sürdü. Şikayet etmeyi bırakıp yarışlara alışmaya çalışmalılar”

“Sepang’daki performansını izlerken bayıldım. Bahse girerim taraftarlar da öyle. (Tepkiler) tamamıyle anlamsız yere homurdanmalardır”


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    ARKADASLAR Hic merak etmeyin yagmursuz yarislarda yine heyecan sifir olacak Avrupa yarislari ve yamursuz yarislari izlerken bu sefer de biz seyirciler homurdanacagiz .

  2. mert merter avatarı

    snow sana katiliyorum aynen tek birsey var bu yil izlenecek LEWiS 10 sira geriden baslamis baslamamis önemli deyil :)) tek tek ipe un serer gibi gecip gidiyo herifcioglu

  3. Bay e lewise olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor.Daha önce de daha sezonun çok çok başında ve neyin nasıl olduğu belli olmayan dönemlerde ''button lewisi geçemez''demişti.Takıma yeni gelmiş,ardında brawn gibi bir adamı bırakarak farklı ve yeni takıma gelip alışmaya çalışan dünya şampiyonu bir pilot hakkında böyle şeyler söylenir mi.Ayrıca bu zikzak olayı resmen yasak değil mi.Ayrıca bay e pilotların telsiz konuşmalarını hiç dinlemiyormu. Mesela çinde webberin hamiltonu telsizde şikayet etmesi veya buttonun telsizde alonso erken kalktı demesi homurdanma mı oluyor.Tabiki pilotlar da konuşacak tartışacak ve şikayet edecekler.Bay e boşanınca milyar dollarlar havada uçuşunca psikoloji bozulmuş.Eşine ödediği nafaka miktarı hakkında konuşanların sayısı belirsiz.Onlarda homurdanmış oluyor.

  4. Yavuz Balcı avatarı

    bu adamı kabul etmeyenlerle laf yarışına girmemeye davet ediyorum tüm McLarencileri.kendi adıma diyeceğim şey inş. McLarenden emekli olana kadar ayrılmaz.

    ayrıca bu açıklamayı bernie tabiki kendi çıkarlarını gözönünde bulundurarak yaptı.bu bile şunun ispatıdır.bana para kazandıracak pilot böyle olmalı.

  5. Bak sen berni'ye bu sözleri senden duymak şaşırttı beni
    snow arkadasımızada kesinlikle katılıyorum =))

  6. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Bu normal ise hiç kimse hrtleri bile geçemez. Ecll amca Hamiltonun spora kazandırdığı ilgiyi(parayı) düşünerek saçmalamış. Bu kadar anlamsız bir savunma olamaz.

  7. erhan aydın,iyi bir noktaya değindin ama ben weberi hiç eleştirmedim,pist üzerinde sarı bayrak hariç,kimin nasıl kimi geçtiğinin önemi yok yeterki yarışı heyecanlı hale getirsinler.

  8. Bernie Ecclestone'un homurdanma kelimesi anlamsız çünkü dünkü yarışta pilotların hiç birinin "zikzak" yaptığını görmedim. Bu ne demek oluyor? Pilotlar birbirleriyle anlaşmışlar ve son nokta koyulmuş…

  9. hamilton'u sevmeyenler bile onun gibi zorlamayı seven gözü kara bi pilotun yoklugunu istemezler. mesela adamın biri gitti ama yokluğu hiç hissedilmiyor 🙂

  10. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    nihayet bay E lewisin hakkını savundu.inanılmaz bir açıklama.ancak yiğidi öldür hakkını inkar etme demiş atalarımız…

  11. hehe snow katılıyorum

  12. burdan fia'ya sesleniyorum… lütfen lewis'e her yarış 10 sıra cezası verin. biz de mükemmel sürüş izleyelim. f1 de bu sene izlemeye değer bir şey varsa o da cidden lewis hamilton. hala neden homurdanırlar anlayamıyorum. ha doğru ya, kıskananlar var :p

  13. erhan aydın avatarı

    madem bu spor erkek işi ve madem bu pilotlar eski gladyatörlere benzetiliyor;weberin şürüşü,bazı sıkıştırmaları vb durumlar neden aynı şekilde yorumlanmıyor siz üstün takım taraftarı tarafından!yine söylüyorum;lewis gerçekten çok iyi,yetenekli heyecan verici bir pilot ama bu özelliğini bu tür engellemeler sayesinde oluşturmadı ki.iyi pilot olması,yaptığı hataları niye her defasında örtmemizin bahanesi olsunki.olayı tersinden düşünelim,petrov kendisini geçmek isteyen hamiltonu zikzaklarla önleseydi mclaren taraftarının yorumlarının nasıl olacağını azçok kestirebiliyorrum.

  14. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu sene bana f1 de zevk veren 3 şey.
    1-Yağmur
    2-Alonso
    3-Lewis.

    Zaten kimse dün homurdanmadı,sadece zik zak vs yapılmaması lazım.

    Ama dünde resmen pistin dışına attılar sc arkasındayken hiç bir şey demedi.Biriside hemen Lewis i şikayet ediyor.

    Kimseyi klonlamaya gerek yok.Şu araçlara birşeyler yapsınlar yeter.İspanyada bakalım geçiş olabilecekmi yoksa yine başlayacakmıyız ve ya başlayacaklarmı geçiş az falan diye.Şimdilik sezon oldukça heyecanlı.Sırf yağmurla alakalı olmaz umarım.

  15. mert merter avatarı

    Adam hakli F1 biterken Lewis aranan kan oldu F1 icin 3 yaristir TV de en cok görünen en cok gecis yapan en cok kosulan kim bilin bakalim ? Lewis F1 in altin cocugu Lewis.

  16. mert merter avatarı

    DAYI dir dir etmesyin adamgibi yarisin alirim facanizi demis resmen :))
    Helal dayiiii

  17. bernie'nin hamilton'ı bir şekilde klonlatması lazım. o zaman paraya para demez işte. iki tane lewis'in pist üstünde birbirlerine karşı mücadele etmesi efsanevi olurdu. araya bir de petrov koyarız, daha da ilginç olur

  18. eğer hamilton bu kadar agrasif sürmese geçiş yapmasa eminim bu yıl f1 den hiç zevk almazdım bernie.nin yerinde olsam napar eder hamiltonu geriden başlattırırdım böylelikle f1 popülerlik kazanır

  19. Bu arada hamilton nun sürüşünü bende destekliyorum,yarışmak istemeyen yada canı tatlı olan evinde otursun,f1 yarış arenasıdır,geçmişte gladyatörler vardı hayatı pahasına dövüşenler,bu gün deve yüküyle para alıp ondan sonra bir pilot savunma yaptı diye yaygara koparmanın bir anlamı yok.

  20. Haklısın ihtiyar,kim ne yaparsa yapsın sana yarıyor,senna nın ölümü bile sana para olarak geri döndü.

  21. o zman lewisin kimse ile yarışmasına gerek yok çünkü bütün pilotlar hemen hemen aynı şeyi sölüyor.onlar nascara gidince kendisi dönsün dursun.

  22. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Süper bir yorum teşekkürler Ecclestone..İşte bu.Harikasın Hamilton.Bu spor erkek işi.Yarışamayan gitsin Nascar' a..

  23. Yusuf  Hitay avatarı

    Vatandaşı diye mi düzgün bir yorum getirebilmiş yoksa başına güneş mi geçmiş

    bu günleride mi görücektik aman allahım konuştu konuştuu

  24. Yusuf  Hitay avatarı

    Vatandaşı diye mi düzgün bir yorum getirebilmiş yoksa başına güneş mi geçmiş

    bu günleride mi görücektik aman allahım konuştu konuştuu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir