Rosberg: Basın Önünde ve Kapalı Kapılar Ardında İki Farklı Lauda Var

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Niki Lauda’nın basın önünde konuştuğundan daha farklı bir isim olduğunu söyledi.

Lauda basın önünde verdiği demeçlerde genel olarak Hamilton’u överken Rosberg hakkında çok olumlu şeyler söylemiyor.

Neden böyle konuştuğu sorusuna Rosberg “Basın önünde söylediği çoğu şey kapalı kapılar ardından söylediği şeylerden tamamen farklı. Benim için önemli olan kapalı kapılar ardında konuşulanlar”

“Toto Wollf ve Paddy Lowe iyi bir iş yapıyor. Niki Lauda ise onları destekliyor. Eski bir yarışçı olarak çoğu şeyi anlıyor. Aynı zamanda iyi bir uzlaşmacı ve zor anlarda insanları bir araya getirmekte oldukça başarılı” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Basın Önünde ve Kapalı Kapılar Ardında İki Farklı Lauda Var” için 5 yanıt

  1. Çünkü hissedar. Gerçek kimliği ise yarışçı!

  2. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Geçen uçak kazası raporu videolarından birinde denk geldim Lauda’ya. Kendi hava yolu şirketinin uçağı düşünce olay yerine taa Bangkok’a gitmiş, sonra oradan Amerika’ya uçup Boeing’den hesap sormuş yanıtlar istemiş vs vs. Değişikti.

    http://www.dailymotion.com/video/x2eq4wx_air-crash-investigation-s14e02-niki-lauda-tragedy-in-the-air-hd_tv

    1. Bende birkaç ay önce denk gelmiştim bu belgesele. Çoğu şeref yoksunu markası zedelenmesin diye üstünü örter kapatır konuyu ama adam bir daha böyle bir şey yaşanmasın diye oradan oraya gidip, olay yeri incelemesi yapıp sonra simülatör testleri yapıp sorunu bulmuş. Havacılık tarihinde bir şeyler değiştirip belkide milyonlarca insanın hayatını kurtarmış. Bu belgeseli izledikten sonra ona olan bakış açım değişmişti.

    2. Lauda, F1 içerisinde en çok nefret ettiğim adamlardan biridir ama aşağıda yorum atan arkadaşın dediklerini yapmışsa gerçekten helal olsun.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Aynen öyle iki yüzlü bir insan figürü yada siyaset yapıyor. Ben daha önce totem olarak adlandırdım. Dikkat dağıtmak yada gündem yaratmak adına biraz da ilgiyi kendi üzerinden çekip favori değiliz ayaklarına yatmalar falan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir