Massa "Asıl Rakiplerim Kimi ve Hamilton Olacak"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa 2008 sezonunda Ferrari’nin yenilenmiş aracına güvendiğini söyledi.

Massa "Ferrari, geçen seneki araçtaki zayıflıkları düzelterek bu sene için mükemmel bir araç hazırladı. Sezon öncesi tüm testler yarış galibiyeti için mücadele edebileceğimiz bir araca sahip olduğumuzu gösterdi." dedi.

Massa geçtiğimiz sene genel olarak dayanıklılık sorunları nedeniyle istikrarlı bir sezon geçirememiş ve sezonu şampiyon takım arkadaşı Raikkonen ve Mclaren pilotları Hamilton ve Alonso’nun arkasında 4. sırada tamamlamıştı.

2008 sezonundaki rakipleri hakkında konuşan Massa "2008’de rakiplerim Raikkonen ve Hamilton olacak. Alonso’ya bakarsak onun Mclaren’de olmasındansa Fransız rakımda olması daha iyi çünkü bana göre Renault Mclaren ile aynı seviyede değil" dedi.

Massa ayrıca 2008’de uygulanacak yeni kurallardan memnun olduğunu söyledi.

Massa "İyi bir start artık mühendislere değil pilotlara bağlı olacak. Gaza sert basmak zorunda olacağız." dedi.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    bu sene heikiyle 3.lük için savaşır

  2. massa'nın rakibi sadece aracının dayanıklılığı olacaktır. izleyince hak vereceksiniz, geçen yılı seyretmişseniz zaten hak verirsiniz.

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    massa artık şampiyon olacak kapasitede geçen sezon dayanıklılık sorunu yüzünden şampiyonadan düştü malesef. raikkonen'den de iyiydi.

  4. bencede alonsoyu sevmem ama mücadeleci adamdır arabayı çok zorlayacaktır buda ona dayanıklılık sorunu yaşatabilir renonun bi şeyler yapması gerekicek alonsoya özel bi araç hazırlayacaklarından eminim

  5. massa nın rakibi heikki ya da bmw pilotları.izleyince hak vericeksiniz

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    massa sorunu halleder çünkü evinde oturup usta'nın (m.schumacher) videolarını izliyor :)) viraj girişlerini çıkışlarını nasıl yapıyor diye sürekli bakıyormuş :)) michael'ı örnek alması çok güzel. artık 2008de dahil 2009-2010'da massa'dan şampiyonluk beklerim.

  7. heikki kimse hesaba katmıyor ama bu mütevazi finli hem hızlı hemde sans yanında olursa beklemedikleri isler yapabilir gibime geliyor.massa hızlı ama cok hata yapıyor.benim fovorim finliler

  8. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    çekiş kontrolle sorunum var diyordu ama son testlere doğru alışmıştır sanırım.

  9. hakan köşk avatarı

    massa altında en iyi arba var mama senden yinede şüpheliyim gene bişey yapaman gibi me geliyor . şu bir gerçekki alonso kolay lokma değil o arabayı çatlatır yine de mücadele eder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir