Kore GP: "Hakkımızda Çıkan Haberler Bize Yaradı"

yazar:

kategori:

Alman Focus dergisindeki haberle başlayan şüpheler, Ecclestone ve yarış organizatörlerinin açıklamaları sonrasında giderilmişti.

Şimdi yarış organizatörü KAVO’nun CEO’su Yung Cho Chung, açıklamalar sonrasında artık şüphe duyanların rahatlaması gerektiğini söyledi.

Chung: “Türkiye’nin yeni olduğu zamanları da hatırlıyorum, tamamıyla aynı şeyler olmuştu. Yine geçen sene Abu Dhabi için olanlarla aynı durum tekrar ortaya çıkıyor.”

“Bu hafta bizimle ilgili bu hikayeleti duyduk ve aslında çok da minnettarım. Çünkü geçen haftada herkes yarışla ilgilendi”

“Bernie Ecclestone oradaydı ve her şeye açıklık getirdi. Bu yüzden ona teşekkür etmemiz gerekiyor.”

Chung, pistin %79’unun tamamlandığını belirtti.

Chung: “Kore, LG ve Samsung gibi şirketleriyle telekominikasyonda çok güçlü”

“Pistimizde ve tribünlerimizde, eski tip sinyaller gibi işaretlemeler olacak. Dünyadaki bütün pistlerin birbirine benzer olması üzücü. Ama Kore’ye geldiğinizde orasının Kore pisti olduğunu anlayacaksınız”

 


Yorumlar

  1. güney kore uzak doğunun parlayan yıldızı. global dünyada çok iddialı üç dört holdinge sahipler. nano teknoloji aşırı ilerlemiş durumda. kendilerine yakışan bir iş yapacaklarına eminim. dahada önemlisi heyecan veren bir yarış yapılabilecek bir pist olması. umarım tilke tasarımı değildir.

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu yeni nesil pistlerin içinde en güzeli Singapur ve Abu dhabi.Ancak geçiş olmayınca görsellikte fayda etmiyor.

  3. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    adamların samsung gibi bir dev şirketleri var, benimde arkamda böyle bir dev olsa türkiye pisti şimdi çok daha iyi yerlerde olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir