Ferrari Lansman Tarihini Doğrulamadı

yazar:

kategori:

Ferrari 2016 aracı için planlanan lansman tarihi hakkındaki haberleri doğrulamadı.

Fin gazetesi Ilta Sonomat’ın İtalyan kaynaklara dayandırarak yaptığı haberde Ferrari’nin 19 veya 20 şubatta yeni aracını internet üzerinden tanıtacağı iddia edildi.

Ancak Ferrari sözcüsü Alberto Antonin “Lansman tarihi konusunda şimdiye kadar herhangi bir karar verilmedi. Bunun dışındaki her şey spekülasyondur” dedi.

Omnicorse’ye göre yeni Ferrari’nin Monokoku FIA’nın çarpışma testine hazır. Ancak takım limitleri sonuna kadar zorlayabilmek için net bir lansman tarihi vermekten kaçınıyor.

Eski F1 mühendisi Dominic Harlow Ferrari’nin gecikme yaşadığı iddiaları için “Bazen böyle şeyler yaşanabilir. İlk yarışlarda biraz geride olabilirsiniz ancak Avrupa sezonuyla beraber hızlanır ve sezonu iyi bir noktada tamamlarsınız” dedi.

 


Yorumlar

“Ferrari Lansman Tarihini Doğrulamadı” için 5 yanıt

  1. Yeni şaside kısa burunun nasıl olacağını çok merak ediyorum, aerodinaminede biraz zayı kaldık geçen sene. Ayrıca push-rod’a mı geçiyoruz yoksa Sebastian’la Kimi’nin tercihi pull-rod mu ayrı bir soru işareti. Ayrıca Ferrari’nin son dönemlerdeki açıklamalarına göre araçta, bizi çok ileriye taşıyacak (Brawn Gp’nin difüzörü gibi) bir teknoloji vs.’nin de olma ihtimali aklıma gelmiyor değil çünkü Mercedes’e yaklaşmak için harika bir fikirleri var givi konuşuyorlar ki insan düşünüyor ihtimalini. Umarım beklentileri karşılayabilir.

    1. burak karaküdük avatarı
      burak karaküdük

      Ferrari de çok büyük ihtimal push rod ön süspansiyon ve kısa burun olacak. Avl platforumunda ve Haas ile işbirliği kapsamında rüzgar tüneli paylaşımları sayesinde şasi farkını azaltmayı umuyor takım. Ayrıca daha yüksek bir arka kısım yüksekliği ve daha derli toplu dar bir arka kısım ile mgu pozisyonunun değişeceği söyleniyor. Bu konuda Mercedes tarzı olacak diyebiliriz. Ön kanadın gelişmesini engellediği söylenen ön süspansiyonun gitmesi iyi bir adım olabilir. Soğutucu formülünde de değişmeye gidiyor galiba takım.

      Araç lansmanı yapıldığında dikkat edilecek ilk konular bunlar olacak bence. Mercedesin bu seneki aracına banzer bir araç yada Toro Rosso gibi bir burun bekliyorum.

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        Ta ta ta tam.Düşünsene sf 15 T’ye bu burun 🙂

  2. Ferrari 667 projesindeki yeni duyumlar ;

    Ferrari ile Haasın benzer sidepodları olacakmış ,
    Mercedes tarzı kısa burun ,
    intercooler farklı bir pozisyonda konumlandırılacakmış.

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      hmm sidepodları okumamıştım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir