Schumacher'e Kardeşinden de Destek Geldi

yazar:

kategori:

Ralf, yapılan eleştirilerin adil olmadığını düşünüyor.

“Kendisi bunu biliyordu, üç yıl aranın ardından oraya gidip tıpkı önceden yaptığı gibi rahatça kazanamayacağını biliyordu.”

“Ama beklentiler çok büyüktü dışardan. Açıkça görülüyor ki Michael dört yarışın ardından yukarılara yakın bir yerde olmayı ummuştu.”

“Puanlara bakıldığında bundan çok uzak görünmüyor. Ben de daha iyi sonuçların kısa zaman içinde geleceğine inanıyorum.”

David Coulthard ise Şangay yarışının ardından bu yarışın Alman pilotun kariyerindeki en kötü yarışlardan biri olduğunu dile getirmişti ancak bugün yaptığı açıklamalarda Schumacher’in kolayca gözden çıkarılamayacağını da belirtti.

Niki Lauda ise sorunun çözümünü, “Antrenman, antrenman antrenman,” olarak nitelendirdi.


Yorumlar

  1. Schumi biz senin taraftarlariniz seni cok iyi anliyoruz,ama Brawn'uda anlamak lazim.Senin icin ozel bir arac yaratmak istediler ama olmadi,hata tersi oldu.Kimlere bunu anlatasin ki.Boyle bir durum icin karsi taraftarlari top atiyordu.Istedikleri gibi oldu.Ama biz senin eski fanlarin hicbir zaman seni yari yolda birakmayacagiz.En sonunda bile olsan.Sana guveniyoruz,Inaniyoruz ki en kisa zamanda seni yukseklerde gorecegiz.

  2. efendimayin  avatarı

    Lauda özetlemiş antreman antreman antreman birde sabır

  3. inancını kaybetme şumi. değilmiki sen bu sporu milyonlara sevdirdin senin kredin çok kalplerde…alışırsın merak etme. acele hakkında karar verenleri utandıracak kadar bu işi yapmış birisin. inanıyorsan üstünsün merak etme. inanıyordunki güveniyordunki kendine tekrar döndün hemen sakın vazgeçme. yürü seninle beraberiz…

  4. biz hep seninle olacağız schumi… ne yaparsan yap önemli değil. ama artık podyumda görmeyi istiyoruz seni. hatta en tepede. o kadar özledik ki bunu 🙁

  5. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Shumi kötü olsaydı sıralamalarda ve antrenmanlarda hep ilk 10 nun içinde olmazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir