Brawn: "Button Geçmişte Kaldı"

yazar:

kategori:

Button, 2009 sezonunun ilk yarışlarını kazanarak egemen bir görüntü çizmiş, ardından performansı düşse de şampiyonluğa ulaşmasını bilmişti.

Sezonu şampiyon ünvanı ile tamamlayan İngiliz pilot, sürpriz bir şekilde Brawn’dan ayrılmış ve McLaren’e geçmişti.

Brawn: “Jenson ayrıldığı için hayal kırıklığı yaşamıştım.”

“İnsanlar, elinde en iyi araç olduğu için şampiyonluğu kazandığını düşünüyordu. Bu yüzden bunu başka bir yerde de yapabileceğini göstermek için bizden ayrıldı”

“Hâlâ arkadaşız. Malezya’dan ayrılırken aynı uçaktaydık ve iyi bir sohbetimiz oldu. Ama yarış pistinde durum farklı. Pistte arkadaş yoktur”

“Jenson geçen sene takımımızn harika bir üyesiydi ama şimdi o geçmişte kaldı ve onu yenmemiz gerek”

Brawn, Button’un McLaren’e geçmesinin nedenlerinden birini de Hamilton’un yanında kendini kanıtlama isteği olarak görüyor.

Brawn: “Kendini ayrıca McLaren’de motor yarışlarındaki belki de en doğal yetenek ve en hızlı adamına, Lewis Hamilton’a karşı kendini kanıtlamak istedi.”

“Kendini büyük bir meydan okuma belirledi ve şimdiye kadar çok iyi iş çıkarıyor.”


Yorumlar

  1. Zanediyorum ki siradaki yarislarda artik Hemiltonda kendisini gosterir.

  2. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    hamıltonu oven sızdınız buttonu bır anda yerın dıbıne sokanda sızdınız sımdı buttonun nekadar ıyı oldugunu gorduk ve bu hamılton fanlarını uzdu hayal kjırıklıgına ugradılar ben sunu soylemek ıstıyorum alonoso ıyı hamıltonda ıyı ama yereg goge sıdıralımayacak kadar ıyı degıl yanı ben fazla abartılmasından rajhatsız oluyorum ayrıyetten butonuda kutluyorum boyle devam etsın

  3. efendimayin  avatarı

    Buttonı sevmeme ama cevabını verdi şimdiye kadar adam. Böyle devam etsin şampiyonluğuğ hakettiğini gösterir. Farklı strateji demişsiniz ama adam sıralamalardada iyiydi.

  4. evet arkadaşlar MANHEM arkadaşımız doğru söylüyor forever ebedi demek oluyor biz ebedi değilizki MANHEM kardeş uyardığın için teşşekkür ederim ALLAH senden razı olsun

  5. bazı arkadaşlardan çok özür dileyerek bir uyarı yapmak isterim. nicklerde forewer gibi ifadeler kullanıyoruz bu ifade sadece Yaradana mahsus bir ifade olduğu için günaha girilmiş olunuyor. öteki tarafta ehemmiyetini bilmeden yaptığımız bazı yanlışlardan dolayı çok ağır hesaplar vermek zorunda kalabiliriz. uyarmak istedim. üzdüysem affedin. ilerde üzülmeyin diye yazdım. vesselam…

  6. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    bu Lewis – Alonso tartışması sıktı gerçekten.İkiside iyi işte niye her dk bu konu açılıyor?

    Ne Alonso bir Lewis olabilir
    Ne de Lewis bir Alonso.

    Schumi yi ayrı bir kefeye koyarsak griddeki en iyi iki pilot.Bundan sonrada sevin sevmeyin şu konuyu açmayın işte.İkiside iyi yani adamlar bunu düşünmüyordur hangimiz daha iyi diye siz hala Alonso döver Lewis ezer modundasınız.

    İkiside iyi nokta

  7. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    her fırsatta lewise saldırmayı huy edinen arkadaşları anlamıyorum. şimdi lewis-alonso olayına girersek tartışmanın nekadar gereksiz uzayacağını saptamak zor olur. kimin ne olduğu ortadadır istatistiklerde ortadadır. ayrıca hangi pilotun daha iyi olduğunu anlamak için aynı takımda yarışmasıda gerekmiyor. ayrı takımlarda olsada iyi herzaman iyidir…

  8. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Pistte arkadaş yoktur hiç biride diğerinin daha iyi olduğunu kabul etmez.Kaldıki taraftarlarda öyle.Ancak motorsporlarını diğer sporlardan ayıran fark mücadele bittiğinde bir sonraki yarışa daha fazla hırs depolayan ancak bunu güncel hayatlarından ayırmayı bilen modern gladyatörler görmek.

    Button doğrumu yaptı yanlışmı yaptı tartışılır.Ancak cesur bir hamleydi.Zaten şu gridde büyük takımlardaki pilotları daha küçük takımlardaki pilotlardan ayıran farkta ince bir çizgi.O çizgiyi başarıyla geçtiğiniz an korkmanız gereken birşey kalmıyor.Button da bunu yapabilenler arasına katıldı.

    Emin olduğum tek şey zekasını yeteneğinden daha iyi kullanıyor Button.

  9. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    hamılton ılk defa ıyı bır adamla yarısacak alonsodan sonra kı alonsoyu saymıyorum cunku esıt degıllerdı sımdı kımın ıyı pılot oldugunu gorucez kı button benı sasırtmadı umarım boyle devam eder oyle en ıyı pılot olmak kolay degıl ama en ıyılerın arasında button kesınlıkle hamıltondan once

  10. Buttonu fazla abartmayın iki yarış sonra tersini söylemek zorunda kalabilirsiniz.Button kötü pilottur demiyorum,zaten mclarene gelirken hamiltona sorun çıkarabilecek potansiyelde olduğunu biliyorduk.Hepi bu daha fazlası değil.

  11. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    button belki kendini kanıtlar belkide kanıtlamaz ancak aldığı karar çok cesurcaydı ve bundan sonrada onun bu kararının olumlu sonuçlarını takım adına görmek harika olacak…

  12. batton gerçekten iyi pilot hatasız sürüş stili var ama şu anda en iyi pilot kim deseler hamilton ve alonso derler

  13. "….Pistte arkadaş yoktur" işte F1 'in özeti takım arkadaşı bile olsanız gerçekte hiç arkadaşınız yoktur sadece ve sadece başardıklarınız sizin gerçek arkadaşınızdır.

  14. açıkçası button 2 yarışıda hamiden farklı strateji ile kazandı.bekleyip görecez sonraki durumları button hamiden permormans olarak şu an için bile daha iyi diyemeyiz yukardaki sebepten.ama button için cesurca bi karardı mclaren buttonu sırf bu nedenden dolayı bile tebrik etmek gerek gerek.bravo cesur yürek button

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    "Kendini ayrıca McLaren'de motor yarışlarındaki belki de en doğal yetenek ve en hızlı adamına, Lewis Hamilton'a, karşı kendini kanıtlamak istedi"

    budur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir