Massa “Williams Ferrari ve Mercedes’le Mücadele Etmek İstiyorsa Çok Gelişmeli”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, 2016 F1 sezonunda Williams’ın Ferrari ve Mercedes’le mücadele etmek istiyorsa çok fazla gelişmek zorunda olduğunu söyledi.

Williams son 2 seneyi takımlar şampiyonasında 3. sırada tamamladı ancak Massa, sıradaki adımı atabilmeleri için çok ciddi gelişme kaydetmeleri gerektiğini söyledi.

Massa “Son iki sene gerçekten iyiydi ancak daha fazlasını istiyoruz.”

“Öndeki takımlarla, Ferrari ve Mercedes’le, mücadele etmek istiyorsak bir seneden diğerine çok ciddi gelişme kaydetmek zorunda olduğumuzu biliyoruz.”

“Durum böyle. O takımlara baktığımızda onların çok daha fırsatı var, çok daha fazla parası ve çok daha fazla bütçesi var. Sonunda bunun da etkisi oluyor.”

“Şampiyonayı 3. sırada tamamlıyorsanız çok mutlu olmanız imkansız.”

“Bizden çok daha büyük olan takımlarla savaşıyoruz ve onların önünde olmanın kolay olmadığını biliyoruz. Bir çok büyük takımın önündeydik ve bu harika ancak daha fazlasını istiyoruz.”

“McLaren geçen sene gerçekten büyük sorun yaşadı. Ancak Red Bull gerçekten daha büyük bir takımı, son yıllarda çok fazla şampiyonluk kazanan takımı yenebileceğimizi gösterdi.”

“Ferrari’den çok uzakta değildik ancak onlar daha iyiydi. 2016 için zorluyoruz. Umarım şu ana kadar yaptığımızdan daha iyi iş başarırız.”

“Gelişmemiz gereken en büyük alan aerodinami. Araca daha fazla downforce kazandırmalıyız.”

“Kullandığımız motorun Mercedes’in fabrika takımınınkine benzer olduğunu söyleyebilirim ancak Ferrari çok yakın ve bu geçen sene çok fazla gelişebilmeleri sayesinde oldu.” dedi.


Yorumlar

“Massa “Williams Ferrari ve Mercedes’le Mücadele Etmek İstiyorsa Çok Gelişmeli”” için 13 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    ”Kullandığımız motorun Mercedes’in fabrika takımınınkine benzer olduğunu söyleyebilirim” Dansözlük yapmaya gerek yok. 🙂 Massa onu bunu bıraksın sonlara doğru gridin en kötü pilotuydu.

  2. Memur williams ın şampiyon olabileceğine hiç inanmıyorum. Kusura bakmasınlar ama o motorun aynısı bu sene redbull da olsa belki mercedesle şampiyonluk mücadelesi verebilirlerdi. Williams iyi falan değil diğer takımlar çok kötü, hepsi bu.

  3. Williams, olaki bir şekilde herşeyi 4:4’lük yapsa ve motorunuda mükemmel şekilde kendi yapsa şampiyonluğa oynaması için önce seni gönderip senin yerine rekabetçi bir pilot alması lazım…

    1. ben massa fanatiğiyim, ama sen massa fetişi 😉
      ne zaman bir massa haberi ve altında seni görsem hemen aklıma freud geliyor. her yorumunda doğruluyorsun freud abimizi.. boşa konuşmamış üstad.

      1. Önce kelimelerin anlamlarını bilerek yaz ki, verdiğin cevap değer kazansın…

  4. Sen neyle kafa yapiyon massa redbull u hiç sevmem ama kusura bakma Son yıllarda sizden bin kat iyiler bu sene afalladilar sadece normal bir motorla tozlarini yutar Williams daha çıkmış konuşuyon bi kere takımın korkak yerlerinden gayet memnun lar araçtan önce pitlerinizi geliştirin biraz. Bu arada sene başında söylediğin şey doğruydu
    Mecedes kendisiyle size aynı motoru vermiyor evet bu yüzden yarış kazanmak veya kafaya güresmeniz zor.

  5. hani bir söz var, “güneşi hedefledik, ulaşamasak bile yıldızların arasında olacağız” diye. williams çıtayı yükseğe koysun, mercedes’le çekişmeye odaklanacak bir çalışmayla araç hazırlasın, önemli olan o. eldeki imkanlar ve müşteri motoru ile bunu yapmak zaten çok çok zor, o nedenle üstüne katılan her bir ondalık büyük başarı olur.
    şunu da eklemek isterim ki, geçtiğimiz sezona bakarsak willaims’ın mercedes motoru ile şampiyonaya oynamasının ihtimali; mclaren’in honda’yla ve red bull’un renault motoru ile şampiyonluğa oynamasından çok daha yüksek bir ihtimaldir. ve çıkmadık candan umut kesilmez, 90 dakika dolmadan maç bitmez, finish çizgisi geçilmeden yarış bitmez, gün doğmadan neler olur 🙂

  6. Yav he he. Mercedes motoruyla mercedesle müdehale edeceklermis 😀 tutki oyle bir sey oldu mercedes o motoru kisar geri düsersiniz canim benim 🙂

    1. Honda motoru ile Mercedes’i geçme hayali kurmaktan iyidir değil mi?

      1. Yav arkadasim senin bu mclaren dusmanligin nedir ? Ben honda cok iyi sadece honda ile basarabilir mi dedim ? At gozluguyle bakarak yorum yapmaktan vazgec artik.

        1. İllegalciler 2017’den sonra kaçar gider merak etmeyin 🙂 Parayla bir yere kadar başarı satın alırlar.

          1. 2017 de yalan olcak gibi bakalim

          2. Ellerinde Mercedes motoru vardı.Bir hayalin peşine düştüler.Sanıyorum bu nedenle batacaklar.
            Mclaren düşmanı değilim.Sadece Honda başarılı olacak haberlerine gülüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir