2008 Brezilya GP: Felipe Massa


Yorumlar

“2008 Brezilya GP: Felipe Massa” için 10 yanıt

  1. nazmiduman34 avatarı

    2007 brezilya yarışında, raikonene yol vererek aldı mazlum hamiltonun ahını, çıktı sonra aheste aheste.

  2. 14Sulonso (MP4-31) avatarı
    14Sulonso (MP4-31)

    Massa adına en üzüldüğüm yarıştı diyebilirim. Damalı bayrağı şampiyon olarak geçiyorsun ve 30 saniye sonra elinden alınıyor.

  3. 2008 şampiyonluğunu sonuna kadar hak etmişti.

  4. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    massa 2009 macaristan’a kadar hala eski hızlı massa idi. sonra o acayip kaza yaşandı üstüne ferrari kendisini sürekli 2. plana attı. şimdi açık konuşalım ben massa ile alonso’nun kullandığı araçların arasında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyor değilim. ama formula 1’de bir gerçek vardır, yaşadığınız kaza ve olaylardan sonra ya daha güçlü dönersiniz (1999 schumacher bacağı kırılması) , yada durumunuz daha da kötüye gider (webber 2010 bisikletten düşüp omzunu çıkarması ve massa).

    1. MARLon BROndo avatarı
      MARLon BROndo

      ha bence massa 2008’in gerçek şampiyonu ama lewis hamilton’a da hak etmediğini söylemek büyük haksızlık olur.

      1. Alpay Rüzgar avatarı
        Alpay Rüzgar

        2008 sezonunu düşüncek olursak HAM biraz daha şanslıydı . (RAI de en kötü 2. yarısını yaşatmıştı genelde sezonların 2. yarısında daha iyi olurken)

  5. şu adam en azından 1 şampiyonluk hakediyordu bence. ama lewis’te çaylaklığına rağmen şampiyon oldu. yarış bitiminde çıldırıp camı çerçeveyi indiren ferrari mekanikerini de unutmadık 😀

  6. Hamilton’cıları darılmasın ama bana kalırsa 2008’in şampiyonu Massa’dır. Singapur yarışındaki şike tescilli ama sonuçları hala geçerli. Böyle bir saçmalık yok.

  7. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Ağlamış ve de Toyota başta olmak üzere glock ne küfür yemişti yazık oldu şu adama

  8. serhan acar’da ses kalmamıştı yarışın sonlarında artık düşünün öyle bir yarıştı. sıcağı sıcağına herkes glock’a söverken (başta massa. babası ve pit ekibi olmak üzere) hatta ferrari mekanikerlerinden biri cama indirmişti, sonradan işin rengi belli oluyor aslında. yarışın bir bölümünde yağmur vardı ve pist kurumaya başlayınca glock’ta ki yağmur lastikleri yol tutmamaya başlamıştı sonunda hamilton son virajda da olsa massa’nın şampiyonluğunun sadece 28 saniye sürdüğü ortamda damalı bayrağı geçerek kendi karıyeri adına ilk büyük adımı atmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir