Alonso’nun Menajeri McLaren’in 2016’da Daha İyi Bir Yıl Geçireceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun Menajeri Luis Garcia Abad, McLaren Honda’nun 2016’da daha iyi olacağını düşünüyor.

McLaren Honda birlikteliğinin ilk yılı beklentilerin çok uzağında geçti ve Fernando Alonso’nun en iyi sonucu Macaristan GP’sinde elde ettiği 5.likti.

Alonso’nun Menajeri Abad “Fernando hala en iyisi.”

“21 Şubat’ta aracı görene kadar birşey diyemem ancak bu sezonun daha iyi olacağını düşünüyoruz. Rekabetçi olabilmek için mümkün olan her şeyi yapacağız” dedi.

Abad, Alonso’nun Profesyonel Bisiklet Takımı planını beklemede olduğunu dile getirdi.


Yorumlar

“Alonso’nun Menajeri McLaren’in 2016’da Daha İyi Bir Yıl Geçireceğini Düşünüyor” için 11 yanıt

  1. bu kadar kötü araç mı olur çok eleştirdiğim 2014 ferrari bile podyuma çıktı.Gelecek yıl ilk 10 da kalsalar bari…

  2. Bir McLaren tarafrarı olarak, bahse konuyu Mika Hakkinen e sormanızı tavsiye ediyorum. Ayıptır arkadaş takımım gereği hiç taraftarı olmadım ama Schumiye ayıp ediyorsunuz. Siz onun yarışlarını izlememişsiniz belli. O ger zaman en tehlikeli adam rolündeydi Mika ile beraber. Daha gerilere gitöiyorum bile. Ha kızdığımız zsmanlar da olmadı değil. O Barichello konuşursa fena olur.

  3. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Schumacherin tekerlek tekerleğe mücadele etmediğinidemi okucaktım.TRF1 sitesindeki bazı arkadaşlar ilkleri yaşatıyor herkese.

  4. Alonso tartışmasız f1 tarihinin en iyi pilotlarindan ama 2015 performansi ferrari yillarindaki gibi degildi.mesela monacoda yaris disi kalmayana kadar button la arka arka gidiyordu ce fark aciliyordu.ayni sekilde rusyada da button baya hızlıydı.genel baktigimizda button ile hizi kafa kafaydi.tabi bunda alonsonun o berbat aracla kacan yarisma isteginin kacmasinin etkisi de buyuktur.(orn: 2015 abu dhabi yarisi birakmak istemesi).mclaren seneye iyi olursa ayni sekilde alonso da cok daha iyi olur.tabi bunu alonsoyu yermek icin kesinlikle yazmiyorum.yorumun basini tekrar okuyabilirsiniz ama ben sahsen alonsoyu yeniden onlerde kapisirken gormek istiyorum.

    1. MARLon BROndo avatarı
      MARLon BROndo

      kariyeri boyunca her yarışı en kötü ilk 5’de bitirmeye alışkın bir pilot için ilk ondan uzak olmak kolay değil. o yüzden insanın şevki kaçıyor. bak schumacher’e, schumacher çok iyi bir pilottu(bence en iyisi) ama kariyerine bakarsak nadir görülür lastik lastiğe savaş verdiğini, çünkü adam ilk sıradan başlayıp basıp gidiyodu. ama mercedes’e bir geldi sonuç ortada. rosberg’e bile yenildi.

      1. Schumacher’in tekerlek tekerleğe mücadele edemediğini ciddi olarak 20 senelik kariyerini analiz ederek mi yazdınız? Şaka falan mı?

        Hadi Vettel’e karşı böyle bir düşünce var, Massa’ya karşı böyle bir düşünce var falan da Schumacher’in tekerlek tekerleğe mücadele edemediği, yani geçiş yapamadığı düşüncesi gerçek olmasa gerek.

        1. Bu bir şaka olmalı! Schumacher’in tekerlek tekerleğe mücadelesi yok mu? Yok artık diyorum. Schumacher hayatı boyunca sıralama pilotu olmadı. Yarış performansıyla ön plana çıktı. İnternette arattırdığında belki de en çok mücadele Schumacher’in mücadeleleridir. 68 kez ilk sıradan başladı. 91 kez kazandı. 155 kez podyuma çıktı.

        2. Bunlar yeni jenerasyon

      2. Schumi sıralama pilotu değil ki. Rosberg öyle ama.

      3. Benim izlediğim dönemlerde lastik lastiğe mücadele eden pilotlar
        Efsane şumi. Kimi. Hami. Alo.
        Bazen arkadaşları kızıştırım ama kimi’nin mücadeleri bana çok zevk veriyor.

      4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
        Schumi Nerde Ben Orda

        aynen kardeşim sen haklısın boşver f1’i git legolarınla oyna

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir