Valencia Pistindeki Cam Yapılar Çöktü

yazar:

kategori:

Takımlar Valencia’da testlere devam ederken çarşamba sabahı korku dolu dakikalar yaşadılar. Pit kompleksinin üzerindeki VIP binalarının inşaası sırasında garajların arkasında parketmiş olan bazı tırların olduğu kısımda çökme yaşandı. World Series’de mücadele eden Renault takımları Valencia’da test yaptıkları sırada pit alanındaki bütün camlar tırların üzerine düştü. Olayın ardından test seansı durduruldu ve bina tahliye edildi.

Düşen camlardan dolayı o sırada garajların arkasında çalışan birkaç mekaniker yaralandı. Neyseki ciddi bir yaralanma yaşanmadı.

Eski Formula 1 test pilotu Giedo van der Garde iki günlük test dönemi için Valencia’da bulunuyor. Kaza ile ilgili gpupdate.net’e konuşan Garde şunları söyledi: " Herşey aniden oldu büyük bir patlama sesi duyduk ve hepimiz çok korktuk. Garajların arkasında ne olduğunu kontrol ettiğimizde binadaki bütün camların kamyonların üzerine çöktüğünü gördük. Neyseki bizim araçlarımıza bir zarar gelmemişti fakat orada bulunan diğer takımların kamyonlarında birçok hasar meydana gelmişti. Hiç kimsenin ciddi bir şekilde yaralanmamış olmasından dolayı gerçekten şanslı olduğumuzu düşünüyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir