İspanya GP Öncesi McLaren

yazar:

kategori:

Jenson Button: “İspanya GP, geçen sene kazandığım bir yarış. 2009’da bu galibiyetimi en iyi zaferlerimden biri olacak görüyorum. Nispeten yüksek hızlı bir pist ve orada sürmek büyük keyif veriyor”

“Hızlı virajlar var, mesela 9. viraj ve son viraj. Ama pistin büyük bölümü, aracın tamamen çalışmasını gerektiren oldukça uzun virajlardan oluşuyor. Hassasiyeti gerçekten ödüllendiren, saldırganlığı cezalandıran bir pist. Önden kayma yaşayan bir aracınız varsa, çok zor bir yarış geçirirsiniz”

“Neyse ki aracımız, yüksek hızlı virajlarda çok iyi bir dengeye sahip. Bu belki de aracın en etkileyici tarafı. Sezon öncesi testlerde içi çalışmıştık. bu yüzden bu hafta sonuna oldukça iyi hazırlanmış gireceğimizi düşünüyorum”

“Son olarak, Avrupa’ya dönmeyi dört gözle bekliyorum. Uzak yarışlar, inanılmaz derecede heyecan verici oldu. Ama Formula 1’deki herkesin, evlerine daha yakınlarda, sporun merkezinde yarışmayı dört gözle beklediklerini düşünüyorum”

Lewis Hamilton: “Bu yarış için gerçekten önemli yeniliklerimiz olacak. Herkesin Barselona’ya büyük yenilikler getirmesi nedeniyle bunların bizi güç sıralamasında üste taşıyacağını düşünmek saflık olsa da, öndeki takımlarla arayı kapatmamıza yardımı olacağı konusunda iyimseriz”

“Ve elbette ki geçmişte kanıtladımız gibi sezon içinde araca performans eklemede yetenekli ve üretkeniz. Bu yüzden Barselona’ya iyi durumda gittiğimiz konusunda umutluyum”

“Eğer kuru zeminde bir yarış olursa, önde olması bizim için daha zor olacaktır diye düşünüyorum. Çin’de yaptığımız gibi sıralamaya özel artı ilgi göstereceğiz, Barselona’da sıralama daha da önemli, çünkü geleneksel olarak geçiş zor. Çoğu aracın tek pit yapacağını düşünürsek, geçiş için imkânımız daha az olacak. bu yüzden burada iyi bir başlangıç yeri, hayati önem taşıyacak”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    2008'de Raikkonen ne güzel sürmüştü İspanya'da yaa hey gidi günler hey 😀

    Mclaren yeniliği,gelişimi seven takım İspanya'da da iyi iş çıkaracaklardır

  2. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    "Ve elbette ki geçmişte kanıtladımız gibi sezon içinde araca performans eklemede yetenekli ve üretkeniz. Bu yüzden Barselona'ya iyi durumda gittiğimiz konusunda umutluyum"
    🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir