2006 Brezilya: Schumacher’in Ferrari ile Son Gösterisi


Yorumlar

“2006 Brezilya: Schumacher’in Ferrari ile Son Gösterisi” için 8 yanıt

  1. Schumı aklımızda ferrari ile kalsın.Mercedes dönemi pek iyi geçmediği malum.Bir arıza çıksa zaten schumıyı buluyordu üstüne mercedes güncelleme yapınca ileri gitmek yerine geri gidince pek bir varlık gösteremedi.Keşke emekli olmasaydı.Bana kalırsa f2007 yi şampiyon yapabilecek potansiyele sahipti.Aynı şekilde bu f2008 için de geçerli.

    1. Alonso.ElNano avatarı
      Alonso.ElNano

      2007’de devam etseydi F1’de farklı şeyler yaşanabilirdi ama 2008’deki araçla, eğer o yıl yarışmaya devam etseydi bence kesin şampiyonluğu kazanırdı.

  2. Adeta Formula 1 camiasına ”emekli olmamalıyım” mesajı vermişti bu yarışta. Emekliliği gelen adam böyle araba mı sürer be?

    248F1’in suyunu sıkmıştı. Yarış boyunca sürekli ”araç ne zaman nalları dikecek?” diye beklediğimi hatırlarım. İnanılmaz zorluyordu.

    Ve daima içimde bir ukde olarak kalacak, o lastik patlamasaydı neler izleyecektik? Kimse o yarış önünde duramazdı Schumacher’in.

  3. Alonso.ElNano avatarı
    Alonso.ElNano

    Bu yarışı pek hatırlamam ama Suzuka’da motorun patladığı o anı ve o anda yaşadığım hayal kırıklığı hala çok iyi hatırlıyorum. Keşke 2006’dan sonra bir daha hiç dönmeseydi.

    1. hiç sorma ya kumandayı tv ye fırlatıp kırdığımı bilirim.donmesinide bn ross brawna bağlıyorum sonuçta hep beraber çalıştılar bide mercedes yeni girdi ilgi görmek taraftar kitlesi kazanmak için de getirmişlerdir.Sonuçta tum ayarlar rosberge göre yapıldı ve tüm mekanik sorunları schumi çekti

  4. efsanenin geçiş dersleri verdiği güzel bi yarıştı…yarıştn sonra duygulanmamak elde degildi…

  5. F-one-Driver avatarı

    Yarışın ilk turlarında 10. pozisyondan 4. pozisyona yüksel, pervasızca hem de ilk virajda fisichella zoraki bir hareketle lastiğini patlatsın (ki ilk turda start sonrası efsane aynı pozisyonda kubicanın lastiğini patlatmadı!!!), koskoca 1 tur patlak lastikle pite kadar git ve yarışın sonunda tekrar 4. ol !!
    Bu yarışta bana göre efsanenin yapamayacağı hiçbir şey yoktu, lastiği patlamasa massanın ensesine gelir ama yine de massanın galibiyet almasına izin verirdi, performansı galibiyetlik performansın çok üstündeydi, fastest lap sondan 1 önceki turda geldi…
    Massanın yarış sonrası tepkisi zaten her şeyi özetliyor, bu yarış senin adamım!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir