Alonso: "Aynı Hamleyi Yine Yapardım"

yazar:

kategori:

Alonso’nun yakın arkadaşlarından biri olan Webber, İspanyol pilotun yaptığı bu hamlenin takım içindeki ilişkiler konusunda kafalarda soru işareti bıraktığını söyledi.

Webber, “Takım arkadaşınıza karşı yapılan oldukça sert bir hamleydi, adil olsa bile inanılmaz riskli ve fırsatçı bir davranış. Takım için kafa karıştırıcı olmuş olmalı çünkü lastikleri değiştireceklerdi.”

“Bu olay üstesinden gelinmesi zor bir durum alabilirdi. Ama sonuç olarak Fernando için sorun olmadı ve işler yoluna girdi.” diye konuştu.

Geçen hafta Fernando Alonso bu olayın hala manşetlerde yer almasından sıkıldığını belirtmişti ve Marca gazetesinin sorularını geri çevirmişti.

“Yarışın ardından iki hafta geçmiş olmasına rağmen böyle önemsiz şeyler hakkında konuşmaya devam etmenin anlamı yok. Bu yüzden sizlere cevap vermeyeceğim.

İtalyan Corriere della Sera gazetesi tarafından yönlendirilen ‘Bu kadar eleştirinin ardından aynı hamleyi yine yapar mıydınız?’ sorusuna ise Alonso, “Kesinlikle evet,” cevabını verdi.


Yorumlar

  1. iyide bu birşey değil vettel ve hamiltonun ki daha sertti hatta birde çıkışta yanyana geldi onlar.alonso avantaj yakalamıştı zaten ama yaptığı doğrumuydu derseniz riskli diyebilirim.Massa yı 2007 de nürburgdaki geçişine benzer bi şekilde geçmiş bence

  2. Anlamadığım konu şu. Orada strateji ayarlanmış önce massa girecek lastikelr ayarlı. Pit ekibi böyle bir şey demediyse yaptığı çok saçmadır ve çakallıktır.

  3. Küçük kurbaa küçük kurbaa kuruğun nerede… kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede… aquark- aquark-aquark.

    Fuzuli yorum yapanlarada miyavlar diyeceğim.Ciğeriniz yok be gülüm…

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    O yüzden bazı şeyleri akıl edebilenler o tarz koltuklarda oturabiliyor,üzmeyin tatlı canınızı…
    Ayrıca Alonso daha önce Schumi'yi eleştirdi, eleştirilerinde haklıydı…Ama kalkıpta çok pişmanım böhü böhüüü,canım Ferrarim valla tövbe de demedi…
    O kıvırma işini yapmayan pilotlardandır Alonso…Malesef zaten sorun bu huyu! İnsanlar kıvrakları daha çok sevebiliyor bazen:S

  5. Hüseyin Timur avatarı
    Hüseyin Timur

    Alonso Renault takımında yarışırken M.Schumacher hakkında yaptığı açıklamalar ne kadar çabuk unutuldu…

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    ferrariye de kimi transfer etseler melek ilan edilmesi yok mu:))

  7. ben bu olayı yaraya benzettim şu an.yara kabuk bağlamıştı amam alonso kabuğı sıyırınca yara tekrar ortaya çıktı.yine yaparmısınız sorusunu kıvırsaydı daha iyiydi.

  8. webber ilk kez seninle aynı fikirdeyim

  9. burak bocek avatarı

    Ne demiş nasıl çekiştirmiş güzel arkadaşım.Hayır böyle birşey olmadı çünkü Alonso'nun Ferrari'ye transfer olduktan sonra Schumi hakkında demeçlerine bakarsan oldukça olumludur.Saygı çerçevesinden hiç çıkmamıştır.Bu hareketin ardından 2 hafta geçti fakat basın bu olayı oldukça abartıp sürekli gündemde tutuyor.Amaç belli ancak buna muktedir olamayacaklar.Ferrariyi rahat bıraksınlar artık aynı konuları temcit pilavi gibi sürekli ısıtıp önümüze koymasınlar.Herkes pistte konuşsun

  10. Hüseyin Timur avatarı
    Hüseyin Timur

    Tam da Alonso'ya yakışıcak bir hamle. Ferrari'deyken M.scumacher gibi yaşayan efsaneyi bile çekiştirip durdu. Bu adamı Ferrari nasıl transfer etti aklım almıyor…

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    webber yine sahnede..

  12. http://www.youtube.com/watch?v=TNFIvp8KFZ8

    bende ilk bakışta alonsoyu çık kınamıştım. ama bu videoyu tekrar tekrar izledim. mesele biraz ortada. gemisini yürüten kaptan:) gerçi bu haberler aralarındaki ilişkiyi zedeliyor ilerleyen dönemde sıkıntı olabilir. her iki pilotuda konuşturmamak lazım. ferrari zararını çeker sonra.

  13. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Gazetecilerin bu sene özellikle pilotları kışkırmak için ve en ufak hatalarında ortaya çıkarmak için bir çaba harcadıklarını görmek şaşırtıcı.

    Özellikle Schumi-Alonso-Lewis üzerinden bu sene hiç yapılmadığı kadar haber yapılıyor.

    Neyse İspanya da umarım sorunsuz bir yarış ve iyi bir sonuç olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir