Renault, Magnussen’i Koz Olarak mı Kullanıyor?

yazar:

kategori:

Renault-Maldonado-Magnussen üçgeni hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Renault (Lotus) takımının Maldonado’nun sponsoru PDVSA’dan gereken ödemeyi alamadığı ortaya çıkmıştı. Bu konuyla ilgili Cyril Abiteboul’un Venezuela’ya dahi gittiği söylendi.

Anlaşılan o ki Renault ve PDVSA bu konuda anlaşamadılar ve Maldonado büyük ihtimalle koltuğunu kaybedecek. Habere göre tarafların anlaşması için çok az da olsa kapı açık ancak bunun olacağından şüphe ediliyor.

Kaynaklar, Renault’nun önümüzdeki çarşamba günü yeni takım patronu olarak Ferderic Vasseur’u, pilotlar olarak ise Magnussen ve Palmer’i açıklayacağını söylüyor.

Ancak eski Danimarkalı yarış sürücüsü Jason Watt, Renault’nun Magnussen’i PDVSA görüşmelerinde koz olarak kullandığını düşünüyor.

Ekstra Bladet gazetesine konuşan Watt “Kevin Renault tarafından Maldonado’ya karşı kullanılan bir koz olabilir. Bu sayede takım PDVSA ile görüşmeleri hızlandırıp istediği parayı alabilir” dedi.

Danimarkalı yayın kuruluşu TV2, Magnussen’in menajerine ulaştı ancak Dorte Riis yorum yapmadı. Magnussen’in babası Jan Magnussen’e ise ulaşılamadı.

Bir diğer Danimarkalı yarış sürücüsü John Nielsen “Kevin Jolyon’dan hiç şüphesiz daha hızlı olacak”

“Renault 2016 için iyi bir seçim olmayabilir. Ancak 2017’de çok daha güçlü bir ekip olacak” dedi.


Yorumlar

“Renault, Magnussen’i Koz Olarak mı Kullanıyor?” için 5 yanıt

  1. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Jan Magnussen’e nasıl ulaşacan ki adam şu an Daytona 24 antrenmanında Corvette direksiyonu sallıyor 🙂

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Jean Eric Vergne dururken anılan isimlere bak hey Allahım.Haas’a gelmesini beklerken orayada alınmadı.Bari buraya gelsin diye düşündüm oda olmadı.Adamın bahtımı bozuk anlamadım.Abi yetenekli sürücüleri bir bir yok etmeye çalışıyorlar.Ne yazıkki Formula e’de kendini kaybetmeyip güçlü performans gösterdi.

    1. Sencer aksu avatarı

      Bir önceki aynı konulu haberlerde de sana söyledim ama jean eric iyi bir pilot değil kevin ise daha ilk yarışında podyum aldı bırak şu vergneyi

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        Ordaki yazilanlar sana bir cevap niteliginde arkadaslar vermisti okumadin galiba.Vergneden daha iyi diyenden suphe ederim acaba bu sitede kac kisi boyle dusunuyor

  3. Dunya bir yana maldonado reis bir yana. Maldonado reis formula1 in komik tarafi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir