Berger: Rosberg’in Talihsizliği Yanında Hamilton Olması

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu ve takım patronu Gerhard Berger’e göre Nico Rosberg kötü bir pilot değil.

Rosberg, 2010-2012 arası Michael Schumacher’i mağlup etmiş, ardından 2013-2015 arası Lewis Hamilton’a açık şekilde mağlup olmuştu.

Auto Motor und Sport’a konuşan Berger “Rosberg’in delicesine iyi olduğuna inanıyorum. Onun şanssızlığı yanındaki kişinin Lewis Hamilton olması”

“Rosberg Hamilton ile takım arkadaşı olana kadar büyük isimler ile yarıştı ve durumu hep kontrol altında tuttu. Hatta Michael Schumacher için bir baş belasıydı. Muhtemelen başka bir takım arkadaşı ile iki kez dünya şampiyonu olmuştu”

“Austin’de Hamilton’un şampiyon olacağını biliyordum. Ve Rosberg ve Hamilton arasındaki gibi bir düelloda farkı yaratan şey ayrıntılardır. Eğer Lewis 2016’da yeniden ön sıraya dönerse şaşırmam”

“Hamilton çok ince bir çizgide yürüyor. Her an cesaretini kaybedebilir. Rosberg Hamilton’ın tam tersi. Daha fazla sorun yaşıyor ancak ritim tutturduğu zaman inanılmaz işler yapıyor. Eğer ilk yarıyı iyi geçirirse şampiyonluk için bir şansı olabilir” dedi.


Yorumlar

“Berger: Rosberg’in Talihsizliği Yanında Hamilton Olması” için 3 yanıt

  1. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Adam zamanında Senna ve Mansell ile takım arkadaşı olmuş, ondan iyi kimse bilemez…

  2. Sencer aksu avatarı

    Adam sübliminal mesaj vermiş.Nico rosbergin şansı hamilton yüzünden kötü diye.hamilton mercedeste olmasa dünya şampiyonu olamazdı.Ve farkettiyseniz hamilton başka takımda olsaydı diyor rosbergle takım arkadaşı olmasaydı değil.Yani insanların yakındığı hamilton ve rosbergin galibiyetlerinin araçlar sayesinde olduğunu söylemeye çalışıyor.

    1. Zor bir kanıya varmışsın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir