Trulli "Toyota Büyük Atılım Yapacağı Sezona Hazır"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli TF108’in testlerde hızlı olduğunu kanıtlamasının ardından Toyota’nın 2008’in sürprizi olmaya hazır olduğunu söyledi.

2007 sezonunda gösterilen kötü performansın ardından Toyota tünelin sonundaki ışığı görebiliyor Trulli’ye göre ve takım artık öne daha yakın yerlerde mücadele edecek.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Trulli "Bu sene sürpriz yaparsak hiç şaşırmayacağım. 2 senelik üzüntünün ardından takım içerisinde gülen yüzleri görmek en büyük memnuniyet."

"Sonunda tünelin sonundaki ışığı görebiliyoruz ve bir şeylerin değiştiğini hissedebiliyoruz."

"Ferrari ve Mclaren farklı bir dünyada ancak BMW, Renault ve Red Bull’un bulunduğu bölümde mücadele edebiliriz."

"Bir pilot iyi bir araca sahip olup olmadığını hemen anlar ve ilk testlerden bu yana ellerimde farklı bir hayvan olduğunun farkındayım."

"Ancak Bahreyn’de gerçekten doğru pistte olduğumuzun farkına vardık çünkü Ferrari’den yavaş kalsakta geçen seneki performansımıza göre çok büyük gelişim göstermiştik." dedi.

Trulli Toyota’nın sıralamalarda güçlük çekebileceğini düşündüğünü ancak bunun kendisi için bir problem olmayacağını söyledi.

Trulli "Sıralamada henüz mükemmel değiliz ancak bu sorun değil çünkü ben tek turda her zaman birşeyler yapabilirim." dedi.

Trulli ayrıca takıma danışman olarak gelen Frank Dernie için övgüyle bahsetti ve artık takımda daha mutlu olduğunu belirtti.

Trulli "O fikirlerle dolu birisi. Ancak beni sezon öncesinde en çok sevindiren sonunda takımın beni dinlemesiydi ve sonuçlarını görüyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. anlamıyorum ya sansür ayarlarını tekrar düzeltseniz iyi olmazmı? götürecek yazıyorum .sansürlenecek cümleden sonra space (&nbsp) yaparsanız bu sorunları yaşamayız.

  2. takım bunu neden dinlesin ki anlamıyorum.:) senin neden hala durdugunu bile anlamıyorum.Senden ancak test pilotu olur.Toyota pilotunu ayarmalışa benziyor.O da williams da nakajima toyota nın sponsorlugunda ****ürecek bu yıl.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir