Magnussen’in İsmi Bu Kez Palmer’in Yeri İçin Anılıyor

yazar:

kategori:

Son iddialara göre Maldonado’nun yanı sıra Jolyon Palmer’in de koltuğu garanti değil.

Autosport’un haberine göre Renault ve PDVSA ödeme konuda anlaşamadılar ve Maldonado büyük ihtimalle koltuğunu kaybedecek.

Ancak Maldonado’nun sponsoru PDVSA gerekli ödemeyi yaparsa Maldonado’nun yarışması için herhangi bir engel yok. Eğer yapamazsa koltuğunu Magnussen’e kaptıracak.

Ancak Fransız bir kaynağa göre Palmer’in koltuğu da aynı derecede şüpheli. Maldonado eğer gerekli parayı bulursa o zaman Palmer’in koltuğu sallanacak ve bu koltuk için adı geçen ilk isim yine Magnussen.

Renault konu hakkındaki detaylı açıklama önümüzdeki hafta içinde Paris’te açıklayacak.


Yorumlar

“Magnussen’in İsmi Bu Kez Palmer’in Yeri İçin Anılıyor” için 6 yanıt

  1. İyice açık artırma işine döndü,yok mu arttıran?

  2. yani artık kimse cıkıp demesin burası motorsporlarının zirvesi. suruculer de en iyileri falan filan. hepsi hikaye. parası yeten yarısıyor.

    1. +1
      Biz romantik F1 hayranları, hadi yine parayı bastıran yarışsın da, bari araçları bu kadar oyuncağa çevirmeyin’e bile razıyız.

  3. bunu sauber ya da manor falan yapsa anlarım, küçük takımdır, bütçe sıkıntısı falan da koskoca Renault bile sponsor parasına tamah ediyorsa yandı gülüm keten helva…

  4. Açıkcası Magnussen bir şans daha hak ediyo olabilir fakat Palmer’e de bu şans verilmeli diye düşünüyorum. Maldonado ise bence bu iki isimden de hızlı, fakat gerisi malum 😀 Pit girişlerini kaçırmayıp, millete takla attırmasa iyi de… işte… 😀

    Magnussen gelcekse Maldonado yerine gelsin isterim, bu da Maldonadoya yeterince şans tanındı bence bu yüzden, Magnussenin çok iyi olduğunu düşündüğümden değil… Asıl ortalık Stoff geldikten sonra karışacak diye düşünüyorum 🙂

  5. [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Chemistry Scholar #ForzaFERRARİ

    Piyango hangi pilota vuracak bakalım 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir